Tutireceptek.hu fejléc

Gombás marhahúsos tészta recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
200 g tészta
300 g marhahús
150 g gomba
1 fej hagyma
só, bors
fokhagyma
1 doboz tejföl
liszt
olaj

Elkészítés:
A húst felkockázzuk, majd sózzuk, borsozzuk és hozzáadjuk az apróra vágott fokhagymát. Ezután kb. 1 órán át állni hagyjuk. A húskockákat kis zsiradékon megpirítjuk, hozzáadjuk az apróra vágott hagymát - és lefedve pároljuk - időről időre kis vizet utánatöltünk. Ha a hús már majdnem puha, akkor hozzáadjuk a 4-5 felé vágott gombát, majd a tésztát, felöntjük vízzel, majd lefedve puhára főzzük a tésztát. Mielőtt teljesen jó lenne beleöntjük a tejfölös habarást és fedő nélkül összesűrítjük.

Tanácsok:
Petrezselyemmel szórva tálaljuk.


A receptet beküldte: Fanoli


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Rakott tészta egyszerűen » Olasz pizzatészta » Majonézes tészta » Csirkés-almás tésztasaláta
» Éticsiga sörtésztában » Egy tészta - négy torta » Pulykamell+gombás mártás » Joghurtos piskótatészta
» Nagymama tésztája » Krémsajtos tésztaöntet » Hússal rakott tészta » Gombás csirke 2
» Leveles tészta kosárka » Paradicsomszószos tészta » Húsos Tészta siccca módra » Sonkás karalábés tészta


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.