Tutireceptek.hu fejléc

Gombás marhahúsos tészta recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
200 g tészta
300 g marhahús
150 g gomba
1 fej hagyma
só, bors
fokhagyma
1 doboz tejföl
liszt
olaj

Elkészítés:
A húst felkockázzuk, majd sózzuk, borsozzuk és hozzáadjuk az apróra vágott fokhagymát. Ezután kb. 1 órán át állni hagyjuk. A húskockákat kis zsiradékon megpirítjuk, hozzáadjuk az apróra vágott hagymát - és lefedve pároljuk - időről időre kis vizet utánatöltünk. Ha a hús már majdnem puha, akkor hozzáadjuk a 4-5 felé vágott gombát, majd a tésztát, felöntjük vízzel, majd lefedve puhára főzzük a tésztát. Mielőtt teljesen jó lenne beleöntjük a tejfölös habarást és fedő nélkül összesűrítjük.

Tanácsok:
Petrezselyemmel szórva tálaljuk.


A receptet beküldte: Fanoli


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Prézlis tészta » Kavart almás tészta » Mediterrán tésztasaláta » Sonkás tojás sörtésztában
» Gombás bejgli » Gombás tarja tepsiben » Csirkehúsos rakott tészta » Csirkehúsos gombás fasírt
» Túrós tészta sósan » Gombás harcsapaprikás » Rizstésztás marhahúsleves » A legjobb palacsintatészta
» Gombás csirkemell 2 főre » Rókagombás csirkemell » Gombás-almás kacsaleves » Rókagombás őzpörkölt


Minden jog fenntartva © 2022, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.