Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Gombás töltött csirke recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
1 bontott csirke,
1 zsemle,
1 tojássárgája,
gomba,
tej,
vaj,
bors,
só.

Elkészítés:
A megtisztított gombát vágd apróra, s kevés vajjal párold puhára. A zsemlét áztasd tejbe; ha megpuhult, nyomkodd ki. A zsemlepépet dolgozd össze a tojássárgájával, egy diónyi vajjal, a kihűlt párolt gombával, sóval és borssal. Ezzel a masszával töltsd meg a csirkét. Locsold le kevés forró zsiradékkal, majd közép-meleg, sütőben a kisülő zsírjával locsolgatva (esetleg néhány csepp vizet is aláöntve) süsd pirosra.


A receptet beküldte: access


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gombás burgonyarolád » Gombaszósz » Svéd gombasaláta » Póréhagymás csirkemell
» Gombás libamáj » Gombás, rakott tök » Csirke vadász módra » Amerikai töltött csirke
» Karfiolos csirkemell » Tejszínes sajtos csirke » Spenótos töltött tojás » Sajtkrémes-csirkés muffin
» Rozmaringos csirkemáj » Zöldbabos csirkesaláta » Sajtos rántott csirkemáj » Xenia csirkés makarónia


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.