Tutireceptek.hu fejléc

Gombás töltött csirke recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
1 bontott csirke,
1 zsemle,
1 tojássárgája,
gomba,
tej,
vaj,
bors,
só.

Elkészítés:
A megtisztított gombát vágd apróra, s kevés vajjal párold puhára. A zsemlét áztasd tejbe; ha megpuhult, nyomkodd ki. A zsemlepépet dolgozd össze a tojássárgájával, egy diónyi vajjal, a kihűlt párolt gombával, sóval és borssal. Ezzel a masszával töltsd meg a csirkét. Locsold le kevés forró zsiradékkal, majd közép-meleg, sütőben a kisülő zsírjával locsolgatva (esetleg néhány csepp vizet is aláöntve) süsd pirosra.


A receptet beküldte: access


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tepsis csirke » Sörben sült csirkecomb » Cukkinis csirkemell 2. » Csornai töltött paprikás
» ANANÁSZOS PÁROLT CSIRKE » Spicces csirkemellsaláta » Fetás göngyölt csirke » Citromos-mézes csirke
» Csirkemell aszaltszilvával » Fóliában sült csirke » Brokkolis csirkém » Gombás tojásfasírt
» Csirke carbonara » Fűszeres tepsis csirke » Csirkés-gombás palacsinta » Csirke joghurtban sütve


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.