Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Hagymamajonéz recept

Kategória:
 Saláták, öntetek

Hozzávalók:
Fûszeres majonézhab
15 perc
Nehézség: 1
Hozzávalók: 2 dl majonéz, 1 dl tejszín, 1 gerezd fokhagyma, 1 csokor snidling, 1-1 teáskanál szardellapaszta, narancsszörp és reszelt citrom- vagy narancshéj, 1-1 mokkáskanál curry és törött fehér bors, 1 evõkanál apróra vágott kapribogyó, 3 evõkanál kefir, kevés mustár,
A majonézhez hozzáadjuk az összes alapanyagot, majd belekeverjük a tejszínbõl vert kemény habot. Jégbe hûtve kínáljuk. Tejszín nélkül egy hétig is eláll.


2 dl majonéz, 1 dl tejföl, 1 fej vöröshagyma, késhegynyi õrölt szerecsendió-virág törött bors, só

Elkészítés:
A megtisztított vöröshagymát lereszeljük, és a többi hozzávalóval együtt simára keverjük. Hûtve kínáljuk.

Elkészítési idő: 10 perc

A receptet beküldte: elvira1


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Téli hússaláta » Húsos zöldbabsaláta » Tzatziki, ahogy mi szeretjük » Szilveszteri lencsesaláta
» Almaszósz (almásgombóc mellé) » Kukoricás rizssaláta » Cecília-saláta » Mexikói krumplisaláta
» Téli reteksaláta » Indiai vegyes saláta » Hagymás sonkasaláta » Medvehagyma saláta
» Majonéz » Sajtos zsenge zöldbabsaláta » Sajtsaláta » Diétás virslisaláta


Minden jog fenntartva © 2018, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.