Tutireceptek.hu fejléc

Házi csirkemájkrém recept

Kategória:
 Szendvicsek, szendvicskrémek

Hozzávalók:
1/2 kg csirkemáj
0,2 kg csirkemell filé
0,1 kg vöröshagyma
1/2 evőkanál light margarin(delma vgy bármi más)
őrölt bors
szárított petrezselyem
sültcsirke fűszersó

Elkészítés:
A csirkemájat és a mellfilét megfőzzük nem sózott vízben.
Közben a hagymát lereszeljük.
Turmixba öntjük a megfőtt májat és húst ,rátesszük a hagymát,petreszelymet,fűszersót ,1/2 evőkanál light margarint és a máj főzővizéből 1/2-1 dcl-t.(attól függ mennyit vesz fel)Krémes állagúra turmixoljuk.

Tanácsok:
Nagyon ízletesen el lehet készíteni,a saját fantáziád szerint is.Van olyan amikor a vöröshagyma helyett fokhogymával keverem.
Amikor nem fogy el ,én szilikonos jégkockatartóba adagolom,és lefagyasztom.Amikor megfagyott ,kiszedem a tartóból és zacskóba teszem.Este a szükséges mennyiséget előveszem és másnap reggelihez ott a finom friss májkrém ,tartósítók és mindenféle egészségkárosítók nélkül.

Elkészítési idő: 45 perc

A receptet beküldte: stechner


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Csirkemájkrém házilag » Csirkemájkrém » Köményes-paprikás sajtkrém » Lazackrém
» Hintóban készült tojás » Szardellakrémes bagett » Krémsajtos kanapé » Sajtos-túrós szendvicskrém
» Almás-diós sajtkrém » Tepertőpástétom II » Paprikakrém egyszerűen » Sonkatekercs
» Karfiolkrém, brokkolikrém » Húsvéti locsolótál... » Sajtkrém - kolbásszal » Erdélyi padlizsánkrém


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.