Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Padlizsános kenő recept

Kategória:
 Szendvicsek, szendvicskrémek

Hozzávalók:
4-6 darab padlizsán
2 nagyobb hagyma
majonéz

Elkészítés:
Tepsibe, sütőpapírra rakjuk a megmosott padlizsánt, és közepes erősségű sütőben jól megsütjük. Még forrón lehúzzuk a héjat. Nagyon apróra vágjuk a hagymát, es hozzákeverjük a padlizsánhoz, amit alaposan összevágunk fakéssel (hogy meg ne barnuljon) sózzuk, majd egy üveg majonézt hozzávegyítünk.

Tanácsok:
Szerintem a legfinomabb kenők egyike.
Ajánlom pirítósra, paradicsommal!


A receptet beküldte: kunikunda

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Padlizsános csirke » Padlizsános tészta » Tojásos-padlizsános lecsó » Padlizsános lencsés egytál
» Padlizsános-lecsós csirke » Padlizsános ragu » Padlizsános pite » Padlizsános penne
» Padlizsános spagetti » Padlizsános lepény » Padlizsános vendégtál » Padlizsános csirkemell
» Padlizsános csirkesaláta » Padlizsános rakott csirke » Padlizsános hal » Atkins padlizsános hús


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.