Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Herkules pecsenyéje recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1 dl tejföl
5 dkg vaj
1 vöröshagyma
1 evőkanál mustár
1 evőkanál ribiszkelekvár
1 mokkáskanál őrölt bors


Elkészítés:
60 dkg lapocka
1 dl száraz vörösbor



A húst szeletekre vágjuk sózzuk borsozzuk.Az apróra vágott vöröshagymát a vajon üvegesre pároljuk,majd beletesszük a hússzeleteket és mindkét oldalukat pirosrasütjük.Aláöntjük a bort és 1 dl vizet.Fedő alatt puhára pároljuk.
Sülés után kiszedjük a húsokat a visszamaradt pecsenyelét mustárral tejföllel és a ribiszkelekvárral összekeverjük.Összeforraljuk.A húsokat visszatesszük és még egyet forralunk rajta.
Burgonyakrokettel tálaljuk.


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Jóasszony pecsenyéje » Borivók Pecsenyéje » Erdészné pecsenyéje » Barna husi
» Vörösboros sült pulyka » Pácolt oldalas » Oldalaskorona » Klasszikus brassói
» Húsos muszaka » Töltött csülök hidegen » Savanyúkáposztás hús » Magyaróvári borjúborda
» Csirke chilipaprikával » Pikáns gyömbéres csirke » Aszaltszilvás bárányragu » Roston sütött szalonka


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.