Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Herkules pecsenyéje recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1 dl tejföl
5 dkg vaj
1 vöröshagyma
1 evőkanál mustár
1 evőkanál ribiszkelekvár
1 mokkáskanál őrölt bors


Elkészítés:
60 dkg lapocka
1 dl száraz vörösbor



A húst szeletekre vágjuk sózzuk borsozzuk.Az apróra vágott vöröshagymát a vajon üvegesre pároljuk,majd beletesszük a hússzeleteket és mindkét oldalukat pirosrasütjük.Aláöntjük a bort és 1 dl vizet.Fedő alatt puhára pároljuk.
Sülés után kiszedjük a húsokat a visszamaradt pecsenyelét mustárral tejföllel és a ribiszkelekvárral összekeverjük.Összeforraljuk.A húsokat visszatesszük és még egyet forralunk rajta.
Burgonyakrokettel tálaljuk.


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Borivók Pecsenyéje » Jóasszony pecsenyéje » Erdészné pecsenyéje » Almás vagdalt
» Borzashús » Sonkatorta » Roston sütött szalonka » Spenótos pulyka rolád
» Lecsós libacomb » Rakott hús füstöltsajttal » Kefíres rántott csirke » Csirkés-sonkás rizs
» Déli pecsenye » Extra sajtos csirkemell » Csülök spékelve » Káposztás csülök


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.