Tutireceptek.hu fejléc

Lengyel vágott hús recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1 kg pulykemell
fokhagyma
hagyma


bors
majoranna
zöldbab kb 3o dkg
bébi répa 3o dkg

uborka csemege fél üveg kb 3o dkg abból is
tejföl

Elkészítés:
Pulykahúst csikokra vágom,majd fokhagymával megdinsztelem,kb. 15 percig.
Majd a zöldbabot,és az uborkát összevágom csikokra,a sima répa is lehet...akkor azt is összevágom.
Hussal együtt dinsztelem kb 45-5o percig izesitem,sóval,borsal,majorannával,vegetával.
puhára fözöm.
Tejfölel tálalom és rizsel!!

Elkészítési idő: 60 perc

A receptet beküldte: o.andi


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Vágott, vegyes savanyúság » Kolbász lengyel mártással » Lengyel gombasaláta » Lengyel szelet
» Lengyel palacsinta » Lengyeles kelkáposzta » Pontyderék lengyelesen » Lengyel sajtleves
» Lengyel hideg céklaleves » Vegyes vágott savanyúság » Lengyel vitaminsaláta » Vegyes vágott előétel
» Lengyel tojás » Marha római tálban » Csülkös gulyás bográcsban » Borzas sertésmáj


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.