Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Húsleves raviolival recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
Hozzávalók 2 személyre:
50 dkg leveshús,
egy csomó leveszöldség,
1 fej vöröshagyma,
só,
2 evőkanál finomra aprított petrezselyem vagy tárkonylevél.

A levesbetéthez:
20 dkg hússal töltött ravioli

Elkészítés:
Mossuk meg a húst, tisztítsuk meg a leveszöldséget. Tegyük valamennyit 1,5 - 2 liter hideg vízbe, és lefedve, kis lángon főzzük 1-1,5 órán keresztül. (idáig a leves előző nap elkészíthető!)
A levest szűrjük le, a húst és a zöldségeket tegyük félre a másnapi ebédhez. A levet forraljuk fel, szórjuk meg a petrezselyem vagy a tárkonylevéllel. A raviolit külön edényben az előírás szerint főzzük ki, majd a levessel együtt tálaljuk.


A receptet beküldte: TyBoR


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Vajbabos húsleves » Aranyló tyúkhúsleves » Rizstésztás marhahúsleves » Húsleves Rolanita módra
» Húsleves » Keleties csirkehúsleves » Tökleves (hamis húsleves) » Orosz húsleves
» Húslevesben főtt töltelék » Marhahúsleves májgombóccal » Házi csirkehúsleves » Gyors húsleves
» Újházi tyúkhúsleves » Barátfülés húsleves » Anyu-féle húsleves » Paradicsomos marhahúsleves


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.