Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Húsos Batyuk recept

Kategória:
 Nassok, sós finomságok

Hozzávalók:
töltelékhez:
20 dkg darált hús

bors
majoranna

gyúrt tésztához:
fél kg liszt
2 tojás
víz


mártogatóshoz:
1 ek. ecet
2 ek. víz
1 cikk fokhagyma

bors

Elkészítés:
Tésztát gyúrunk, kinyújtjuk és derelyemetszõvel kb. 5 cm átmérõjû köröket vágunk ki. Ezekbe töltjük a fûszeres darált húst. A köralakú tésztát félbehajtjuk, széleit kicsit megvizezzük és összetapasztjuk. Félhold alakú töltött batyukat kapunk. Kevés forró olajban egyik oldalukat pirosra sütjük, hozzáadunk 1 dl vizet, és fedõ alatt addig pároljuk, amíg a víz elfõ. A dippingbe mártogatva fogyasztjuk.

Elkészítési idő: 50 perc

A receptet beküldte: vma


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Zöldséges-pulykahúsos pita » Darált húsos tekercs » Gombás marhahúsos tészta » Husos tocsni
» Marhahúsos fasírtpogácsa » Húsos pirog » Húsos karfiolpúp » Húsos rakott karfiol 2.
» Húsos fánk » Húsos rakott karalábé » Húsos, rakott padlizsán » Darálthúsos rakott zöldbab
» Húsos rakott tészta » Husos lazania » Csirkehúsos sonkás tekercs » Karfiol húsos bundában


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.