Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Húsos spárgaragu recept

Kategória:
 Zöldséges ételek

Hozzávalók:
50dkg csirkemellfilé vagy szűzpecsenye
30dkg spárga
4evőkanál olaj
1 szál póréhagyma
1 paprika
2dl tejszín
1evőkanál gorombára összevágott kapor vagy petrezselyem
1kávéskanál citromlé

őrölt fehér bors

Elkészítés:
A húst megmossuk,leszárítjuk,csíkokra vágjuk. Megtisztítjuk a póréhagymát és a paprikát ugyancak vékonyra aprítjuk. A spárgát megtisztítjuk a végeket levágjuk a többi részt 2-3 cmes darabokra vágjuk. Nagyobb serpenyőben felforrósítjuk az olajat megpirítjuk benne a húst, majd rátesszük az összevágott hagymát paprikát és a spárgát. Sózzuk borsozzuk rövid idő alatt összepirítjuk majd kevés vizet öntünk alá lefedjük és az edényt időnként megrázogatva 6-8percen ár pároljuk.
Amikor a zöldségek kellően puhák de a spárgadarabok még roppanósak ráöntjük a tejszínt megszórjuk a kaporral vagy a petrezselyemmel meglocsoljuk a citromlével összeforraljuk és tálaljuk.

Tanácsok:
Köretnek tetszőlegesen főtt orsótésztát adhatunk mellé.


A receptet beküldte: andyka20


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Húsos bőségtál » Karalábés húsosfazék » Darálthúsos rakott zöldbab » Húsos zöldbabsaláta
» Húsosfazék » Rika gyors húsos tésztája » Húsos zöldség jénaiban » Tepsis húsos galuska
» Húsos krémes rétes » Húsos káposzta » Húsos hajdinakása » Csirkehúsos sonkás tekercs
» Birkahúsos kukoricakása » Húsos zöldségfasírt » Baconos-húsos koszorú » Darálthúsos penne


Minden jog fenntartva © 2018, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.