Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Marhahúsos fasírtpogácsa recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
50 dkg sovány marhahús
2 dl tej
20 dkg héjában főtt, áttört burgonya

bors
olaj
liszt

Elkészítés:
A húst ledaráljuk, a tejet, a burgonyát, a fűszereket hozzáadjuk. Fél órán keresztül pihentetjük. Lapos szeleteket formázva, lisztbe mártva világosra sütjük bő olajban.

Elkészítési idő: 60 perc

A receptet beküldte: Kiss Ildikó


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Marhahúsos kuszkusz » Marhahúsos saláta » Gombás marhahúsos tészta » Gombás fasírtpogácsa
» Kímélő kocsonya csülökkel » Currys szelet ananásszal » Csirkés tortillatekercs » Tarja burgonyafelfújttal
» Székely sertéscsülök » Anyós váró » Gombás szelet sajttal » Hússzeletek bakonyi módra
» Tejfölös csirke » Rizses csirke római tálban » Sült kacsacomb » Neszmélyi töltött hús


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.