Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Marhahúsos fasírtpogácsa recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
50 dkg sovány marhahús
2 dl tej
20 dkg héjában főtt, áttört burgonya

bors
olaj
liszt

Elkészítés:
A húst ledaráljuk, a tejet, a burgonyát, a fűszereket hozzáadjuk. Fél órán keresztül pihentetjük. Lapos szeleteket formázva, lisztbe mártva világosra sütjük bő olajban.

Elkészítési idő: 60 perc

A receptet beküldte: Kiss Ildikó


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Marhahúsos kuszkusz » Gombás fasírtpogácsa » Gombás marhahúsos tészta » Marhahúsos saláta
» Zöldbabos egytál báránnyal » Zsályás főtt karaj » Gombásalagút » Pezsgős csirke
» Almás vagdalthús. » Kínai töltött kacsa » Citromos csirke. » Gombás zúzaragu
» Zöldséges csirkecomb » Húsrolád » Hagymás csirkemell » Gombás alagút


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.