Tutireceptek.hu fejléc

Birkahúsos kukoricakása recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
60 dkg báránycomb,
só,
őrölt bors,
10 dkg kukoricadara,
2 evőkanál pirospaprika,
3 gerezd fokhagyma,
1 fej vöröshagyma,
2 evőkanál zsír,
babérlevél,
2 evőkanál ecet.

Elkészítés:
Ecetes, babérleveles vízzel leforrázzuk a faggyúmentes, kockára vágott birkahúst, majd leszűrjük.
Az apróra vágott vöröshagymát zsírban megdinszteljük, majd rátesszük a leforrázott húst és átpirítjuk.
Ezután pirospaprikát, zúzott fokhagymát teszünk rá, fűszerezzük sóval, borssal.
Mindig kevés vizet rálöttyintve megfőzzük.
Mielőtt teljesen felpuhulna a hús, beletesszük a kukoricadarát, és lassú parázs felett kevergetve készre főzzük.


A receptet beküldte: CILUSKA


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sült kacsamell » Mézes-currys csirke » Mézes mustáros hús » Csirkegombóc
» Burgonyafelfújt gazdagon » Sült csirkemáj » Török fasírt » Töltelék, hús mellé
» Rakott csirketál » Hagymás tarja » Csirkecsíkok almás bundában » Csőben-csirke
» Pasta Sutta » Mustáros csirkecomb » Pácolt tűzdelt házinyúl » Mandulás csirkemell


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.