Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Birkahúsos kukoricakása recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
60 dkg báránycomb,
só,
őrölt bors,
10 dkg kukoricadara,
2 evőkanál pirospaprika,
3 gerezd fokhagyma,
1 fej vöröshagyma,
2 evőkanál zsír,
babérlevél,
2 evőkanál ecet.

Elkészítés:
Ecetes, babérleveles vízzel leforrázzuk a faggyúmentes, kockára vágott birkahúst, majd leszűrjük.
Az apróra vágott vöröshagymát zsírban megdinszteljük, majd rátesszük a leforrázott húst és átpirítjuk.
Ezután pirospaprikát, zúzott fokhagymát teszünk rá, fűszerezzük sóval, borssal.
Mindig kevés vizet rálöttyintve megfőzzük.
Mielőtt teljesen felpuhulna a hús, beletesszük a kukoricadarát, és lassú parázs felett kevergetve készre főzzük.


A receptet beküldte: CILUSKA


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gombával töltött csirkecomb » Különleges finomság » Tepsis-húsos burgonya » Fűszeres sertéskaraj rántva
» Tealevélen füstölt malacsült » Chilis tarja sült hagymával » Csirke vadász módon » *Egy *az *egyben*
» Kínai csirkeszárnyak » Pikáns húsos palacsinta » Libanoni csirkeszárny » Tejfölös csirkemell
» Párolt csirkemell » Gyors tepsis sült » Hús, köret, savanyúság egyben » Húsos rolád


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.