Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Birkahúsos kukoricakása recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
60 dkg báránycomb,
só,
őrölt bors,
10 dkg kukoricadara,
2 evőkanál pirospaprika,
3 gerezd fokhagyma,
1 fej vöröshagyma,
2 evőkanál zsír,
babérlevél,
2 evőkanál ecet.

Elkészítés:
Ecetes, babérleveles vízzel leforrázzuk a faggyúmentes, kockára vágott birkahúst, majd leszűrjük.
Az apróra vágott vöröshagymát zsírban megdinszteljük, majd rátesszük a leforrázott húst és átpirítjuk.
Ezután pirospaprikát, zúzott fokhagymát teszünk rá, fűszerezzük sóval, borssal.
Mindig kevés vizet rálöttyintve megfőzzük.
Mielőtt teljesen felpuhulna a hús, beletesszük a kukoricadarát, és lassú parázs felett kevergetve készre főzzük.


A receptet beküldte: CILUSKA


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Göngyölt gombás karaj: » Csirkemell tüzdelve » Párolt felső combfilé » Csirkemell őzgerincben
» Mogyorós csirke » Pulykás finomság » Sörben sült csülök I. » Fürj burgonyafészken
» Erdélyi aprópecsenye » Nagyanyáink paprikás csirkéje » Fokhagymás, tepsis csülök » Szezámos csirke wokban
» Almás-tejszínes csirkemell » Sült vér velővel » Karfiolos rakott sertésszelet » Mézes-mustáros tarja


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.