Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Hússaláta oroszosan recept

Kategória:
 Saláták, öntetek

Hozzávalók:
40 dkg soproni felvágott
1 nagy fej vöröshagyma
4 db közepes savanyú uborka
10 db tojás
1 kg héjában főt burgonya
1 kis üveg zsenge cukorborsó
20 dkg majonéz
2 nagy pohár tejföl
őrölt feketebors


Elkészítés:
A felvágottat, a hagymát, a savanyú uborkát, a megpucolt és kihűtött főtt burgonyát és főtt tojást apró kockákra vágjuk, hozzáadjuk az üveges cukorborsót lé nélkül. Ráöntjük a majonézt és a tejfölt, őrölt feketeborssal és sóval ízlés szerint ízesítjük, majd jó alaposan összekeverjük.

Egy napot a hűtőben érleljük, majd fogyasztható.


A receptet beküldte: mese


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Orosz hússaláta » Ponty oroszosan » Szárnyas hússaláta » Zöldségleves oroszosan
» Oroszos hússaláta » Csirkehússaláta metélttel » Egyszerű hússaláta » Hússaláta
» Téli hússaláta » Édes-savanyú hússaláta » Almás hússaláta » Gyümölcsös hússaláta
» Paradicsomos Gombasaláta » Vegyes nyári saláta » Sültcsirke avokádóval » Cirtromos mártás


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.