Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Húsvéti tojás desszert / sütés nélkül/ recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
2 cs csokipudingpor
1 konzerv öszibarack
9 dl tej
1 cs piskota tallér
10 dkg darált dió
3 dl.tejszinhab
10 dkg cukor /vagy édesitő a pudingba/

Elkészítés:
A piskota tallérokat 6 kompotos tálban eloszjuk,
erre öntjük a megfőzött pudingot, megszorjuk dióval, erre tesszük az öszibarackot a pupos felével,és körül tejszihabbal diszitjük.

Tanácsok:
A barack képezi a tojássárgáját a tejszin meg a fehérjét.

Ha spré tejszihabot használunk akkor csak a tálalás előtt nyomjuk körbe, mert összesik.

Babapiskotából készitjük akkor törjük darabokra.


A receptet beküldte: gevi1931


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Desszertmeggy » Tojásos tonhal » Tojáshabos babapiskóta » Tojáskrém a'la Kátya
» Sóskamártás tükörtojással » Húsvéti nyuszi piskóta » Tojásos madársaláta » Tojásos sonkakrém
» Tojásos nyúl » Gombás tojáskrém » Márványos tojás 1-2 » Tojásos kenyér
» Húsvéti tojáslikőr » Tojásos melegszendvics » Kínai Márványtojás » Gesztenyés desszert


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.