Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Húsvéti tojás desszert / sütés nélkül/ recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
2 cs csokipudingpor
1 konzerv öszibarack
9 dl tej
1 cs piskota tallér
10 dkg darált dió
3 dl.tejszinhab
10 dkg cukor /vagy édesitő a pudingba/

Elkészítés:
A piskota tallérokat 6 kompotos tálban eloszjuk,
erre öntjük a megfőzött pudingot, megszorjuk dióval, erre tesszük az öszibarackot a pupos felével,és körül tejszihabbal diszitjük.

Tanácsok:
A barack képezi a tojássárgáját a tejszin meg a fehérjét.

Ha spré tejszihabot használunk akkor csak a tálalás előtt nyomjuk körbe, mert összesik.

Babapiskotából készitjük akkor törjük darabokra.


A receptet beküldte: gevi1931


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tojáskrém a'la Kátya » Tojással töltött zsemle » Bundás tojás sütőben » Tejfölben sűlt tojás
» Mandulatej tojáslikőrrel » Májkrémes töltött tojás » Narancsdesszert » Tojáspörkölt 2.
» Pikáns tojástorta » Töltött tojás paleosan » Ciprusi húsvéti leves » Tojásos álom
» Majonézes tojássaláta » Spárgasaláta tojással » Tojásos-gombás tekercs » Gyors délutáni desszert


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.