Tutireceptek.hu fejléc

Indiai kenyér recept

Kategória:
 Kenyerek, péksütemények

Hozzávalók:
1 kg liszt,
¾ l tej vagy víz,
40 g élesztő,
1 ek só,
250 g sajt,
250 g szalámi,
5 fej hagyma,
1 csomag olasz fűszerkeverék.

Elkészítés:
A lisztet, tejet vagy vizet, az élesztőt és a sót dolgozzuk össze, hagyjuk megkelni. Közben vágjuk kis darabokra a sajtot, a szalámit, és a hagymát, majd keverjük a kenyértésztába. Két cipót formázzunk, hagyjuk őket megkelni. 200 fokon 30-40 percig sütjük a kenyereket.
Fogyasszuk lehetőleg melegen.

Tanácsok:
Tipp!
Egy négyfős családnak bőven elég a receptben megadott adagok fele.


A receptet beküldte: leti80


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Belga almás kenyér » Fűszeres almás kenyér » Császárkenyér » Navahokenyér
» Indiai fűszeres csirke » Életkerék kenyér » Nyanyás olaszkenyér » Reform gyümölcskenyérke
» Zsíroskenyér másképpen » Pita görög lepénykenyér » Dhal *Indiai recept* » Karácsonyi gyümölcskenyér
» Csoki darabos püspökkenyér » Burgonyáskenyér » Indiai csirke lencsével » Húsvéti sonkás kenyér


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.