Tutireceptek.hu fejléc

Indiai kenyér recept

Kategória:
 Kenyerek, péksütemények

Hozzávalók:
1 kg liszt,
¾ l tej vagy víz,
40 g élesztő,
1 ek só,
250 g sajt,
250 g szalámi,
5 fej hagyma,
1 csomag olasz fűszerkeverék.

Elkészítés:
A lisztet, tejet vagy vizet, az élesztőt és a sót dolgozzuk össze, hagyjuk megkelni. Közben vágjuk kis darabokra a sajtot, a szalámit, és a hagymát, majd keverjük a kenyértésztába. Két cipót formázzunk, hagyjuk őket megkelni. 200 fokon 30-40 percig sütjük a kenyereket.
Fogyasszuk lehetőleg melegen.

Tanácsok:
Tipp!
Egy négyfős családnak bőven elég a receptben megadott adagok fele.


A receptet beküldte: leti80


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Az én kenyerem » Gombás töltött kenyér » Rozsos egyszerű kenyér » Biokenyér
» Zsúrkenyér vendégeknek » Hagymás kenyér » Isteni gyümölcskenyér » Töltött franciakenyér
» Bundás kenyér gazdagon » Fehér kenyér » Diós répakenyér » Majomkenyér
» Csirke indiai módon » Tavaszi tojáskenyér » Rozskenyér » Update 1 Gyümölcskenyér


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.