Tutireceptek.hu fejléc

Indiai kenyér recept

Kategória:
 Kenyerek, péksütemények

Hozzávalók:
1 kg liszt,
¾ l tej vagy víz,
40 g élesztő,
1 ek só,
250 g sajt,
250 g szalámi,
5 fej hagyma,
1 csomag olasz fűszerkeverék.

Elkészítés:
A lisztet, tejet vagy vizet, az élesztőt és a sót dolgozzuk össze, hagyjuk megkelni. Közben vágjuk kis darabokra a sajtot, a szalámit, és a hagymát, majd keverjük a kenyértésztába. Két cipót formázzunk, hagyjuk őket megkelni. 200 fokon 30-40 percig sütjük a kenyereket.
Fogyasszuk lehetőleg melegen.

Tanácsok:
Tipp!
Egy négyfős családnak bőven elég a receptben megadott adagok fele.


A receptet beküldte: leti80


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sütőtök püspökkenyér » Csirkés kenyérsaláta » Rakott bundáskenyér » Fokhagymás Graham kenyér
» Bundáskenyér sütőben » Savanyú rozskenyér » Gyümölcskenyér (U1) » Mézes püspökkenyér
» Töltött bundáskenyér » Olcsó püspökkenyér » Sajtos kenyérleves » Rozmaringos ünnepi kenyér
» Teljes kiőrlésű rozskenyér » Gyümölcskenyér » Pompás gyümölcskenyér » Diós répakenyér


Minden jog fenntartva © 2023, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.