Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Kapros kenyérlángos recept

Kategória:
 Kenyerek, péksütemények

Hozzávalók:
A tésztához:
1 db főtt, összetört burgonya
2 dl tej
2 teáskanál só
3 evőkanál olaj
50 dkg liszt
1 teáskanál cukor
2 dkg élesztő
A feltéthez:
3 dl tejföl
ízlés szerint kapor
fokhagyma
hagyma
szalonna
kolbász
tojás


Elkészítés:
1. Az élesztőt kevés cukros, langyos tejben felfuttatjuk.

2. Összedolgozzuk a többi hozzávalóval, majd a tésztát kb. fél óra alatt konyharuhával letakarva a duplájára kelesztjük.

3. A megkelt tésztát tepsibe nyújtjuk, előmelegített sütőben elősütjük kb. 5 percig, majd megkenjük a kaporral és fokhagymával kikevert tejföllel, rárakjuk a feltétet, és készre sütjük.


A receptet beküldte: mese


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Kapros-túrós palacsinta » Kapros öntet » Fokhagymás, kapros uborka » Kapros-tejszínes csirke
» Kapros zúzaleves » Kolbászos kenyérlángos » Kapros halragu » Kapros- juhtúrós nokedli
» Tejfölös kapros újburgonya » Tökfőzelék kaprosan » Kapros pulykamell » Kapros csirke
» Ordás-kapros palacsinta » Kapros cukkinifőzelék » Uborka leves kaprosan » Kapros juhtúróleves


Minden jog fenntartva © 2018, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.