Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Kapros kenyérlángos recept

Kategória:
 Kenyerek, péksütemények

Hozzávalók:
A tésztához:
1 db főtt, összetört burgonya
2 dl tej
2 teáskanál só
3 evőkanál olaj
50 dkg liszt
1 teáskanál cukor
2 dkg élesztő
A feltéthez:
3 dl tejföl
ízlés szerint kapor
fokhagyma
hagyma
szalonna
kolbász
tojás


Elkészítés:
1. Az élesztőt kevés cukros, langyos tejben felfuttatjuk.

2. Összedolgozzuk a többi hozzávalóval, majd a tésztát kb. fél óra alatt konyharuhával letakarva a duplájára kelesztjük.

3. A megkelt tésztát tepsibe nyújtjuk, előmelegített sütőben elősütjük kb. 5 percig, majd megkenjük a kaporral és fokhagymával kikevert tejföllel, rárakjuk a feltétet, és készre sütjük.


A receptet beküldte: mese


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tejszínes, kapros csirke » Kapros hal » Kapros-túrós töltött gomba » Kapros-túrós palacsinta
» Kapros pulykamell » Kapros puliszkagolyók » Kapros csirkemell » Tejfölös kapros lángos
» Kapros-juhtúrós csirke » Tejfölös, kapros hús » Kapros, krumplis halfilé » Kapros sajtkoktél
» Kapros cukkinfőzelék » Kapros zöldbabfőzelék » Kapros, juhtúrós galuska » Kapros-tejszínes csirke


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.