Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Indonéz palacsinta recept

Kategória:
 Nassok, sós finomságok

Hozzávalók:
sós palacsinta, alma, fõtt csirkehús, fejes káposzta, hagyma, vaj, só, bors, currypor, és a panírozáshoz valók.

Elkészítés:
A csirkét sós vízben megfõzzük, kicsontozzuk, apróra vágjuk. A finomra vágott hagymát vajban megfonnyasztjuk ráteszünk vékonyra szeletelt káposztát, megpároljuk és a végén kicsit lepirítjuk. Apróra vágott almát teszünk hozzá, sózzuk, borsozzuk, összekeverjük a hússal és a palacsintákba töltjük.Panírozzuk és kirántjuk.Tartármártással tálaljuk.


A receptet beküldte: Rekus

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Kínai palacsintabatyu » Ordás-kapros palacsinta » Tejmentes palacsintatorta » Ászokpalacsinta
» Camambertes palacsinta » Rotschild-palacsinta » Update palacsinta » Finom palacsintatorta
» Almás palacsintatorta » Sütötökös palacsinta » Oláh palacsinta » Amerikai palacsinta
» Palacsintás csirke » Gundel palacsinta » Palacsintatekercs » Palacsintaszendvics


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.