Tutireceptek.hu fejléc

Indonéz palacsinta recept

Kategória:
 Nassok, sós finomságok

Hozzávalók:
sós palacsinta, alma, fõtt csirkehús, fejes káposzta, hagyma, vaj, só, bors, currypor, és a panírozáshoz valók.

Elkészítés:
A csirkét sós vízben megfõzzük, kicsontozzuk, apróra vágjuk. A finomra vágott hagymát vajban megfonnyasztjuk ráteszünk vékonyra szeletelt káposztát, megpároljuk és a végén kicsit lepirítjuk. Apróra vágott almát teszünk hozzá, sózzuk, borsozzuk, összekeverjük a hússal és a palacsintákba töltjük.Panírozzuk és kirántjuk.Tartármártással tálaljuk.


A receptet beküldte: Rekus

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gombás rakott palacsinta » Szilvás rakott palacsinta » Teljes kiőrlésű palacsinta » Hagyományos palacsinta
» Palacsinta light » Fehérjepalacsinta » Palacsinta » Uborkasambal /Indonéziai/
» Szentgyörgyi palacsinta » Finom palacsintatorta » Diétás palacsinta » Baconös palacsinta sütőben
» Gundel palacsinta » Csirkés palacsinta » Tonhalkrémes zabpalacsinta » Sprotnis palacsinta


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.