Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Joghurtos padlizsánkrém recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
2 db nagyobb padlizsán (kb. 50 dkg) 2 evőkanál olívaolaj 1 pohár joghurt 2-3 gerezd fokhagyma só esetleg bors

Elkészítés:
A padlizsánt megmossk, berakjuk a sütőbe és addig sütjük amíg összeesik. Aztán kivesszük a sütőből, lehúzzuk a héját, és a fokhagymával összeturmixoljuk. Egy jól záródó edénybe tesszük, hozzáadjuk az olívaolajat, a sót és a joghurtot. Jól összekeverjük. Pirítóskenyérrel fenséges, és sokáig eláll. (Lehet előétel, de önálló vacsoraként is megállja a helyét. Sőt, ha kicsit hígabbra csináljuk (több joghurttal), akkor salátöntetként is használható.)


A receptet beküldte: deakilona72@freemail.hu

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Joghurtos csokoládétorta » Kefíres-joghurtos sali » Joghurtos fánk II. » Joghurtos almatorta
» Joghurtos gyümölcs turmix » Avokádós padlizsánkrém » Ínyenc padlizsánkrém » Mezes-joghurtos csirke
» Joghurtos eperkupola » Joghurtos gyümölcspuding » Joghurtos almakrém » Joghurtos gyümisaláta
» Joghurtos meggyes parfé » Joghurtos, mézes gyümölcs » Joghurtos ropi » Padlizsánkrém:


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.