| Juhtúrós tortellini receptTésztafélék Hozzávalók: 4 személyre: 1 csomag sajtos vagy gombás tortellini (40 dkg) 1 piros húsú paprika 1 csokor újhagyma 2 evőkanál olívaolaj 25 dkg juhtúró 2,5 dl tejszín 4 evőkanál fehérbor Elkészítés: Vizet forralunk a tésztafőzéshez. A paprikát megmossuk, magjait eltávolítjuk, húsát kis kockákra vágjuk. A tavaszi hagymát megtisztítjuk, vékonyan felkarikázzuk. Az olajat felforrósítjuk, megfuttatjuk benne a hagymát, hozzáadjuk a paprikát, és pár percig együtt pirítjuk. Közben a tésztát a csomagoláson olvasható utasítás szerint puhára főzzük, majd leszűrjük, lecsepegtetjük. A paprikához adjuk a juhtúrót és a tejszínt. Összeforrósítjuk, simára keverjük, és a fehérborral, sóval, borssal fűszerezzük. A tésztát a paprikás szósszal leöntve tálaljuk. Munka: kb. 20 perc Fogyasztható: kb. 25 perc múlva Jó étvágyat hozzá! Elkészítési idő: 30 perc Kalóriatartalom: 754 kcal A receptet beküldte: Miss Angel Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |