Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Juhtúrós rakott brokkoli recept

Kategória:
 Zöldséges ételek

Hozzávalók:
4 főre
20 dkg juhtúró
2 dl tejföl
10 dkg natúr krémsajt
1 kk őrölt szerecsendió
10 dkg reszelt sajt
2 tojás

őrölt bors
2 dkg margarin
1 kg brokkoli (pucolás után)

Elkészítés:
1. A brokkolit megmossuk, rózsáira szedjük.
2. Forrásban lévő, sós vízben kb. 10 perc alatt félpuhára főzzük. Ha kész, alaposan lecsepegtetjük.
3. A tojást, a krémsajtot, a tejfölt és a juhtúrót simára keverjük. Sóval, szerecsendióval, borssal fűszerezzük.
4. Egy tepsit a margarinnal vastagon kikenünk.
5. Beletesszük a brokkolit. Leöntjük a juhtúrós öntettel. Tetejét reszelt sajttal megszórjuk.
6. Előmelegített sütőben addig sütjük, míg a teteje aranybarna nem lesz.


A receptet beküldte: csorieva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Diós-meggyes rakott kifli » Olaszos rakott tészta » Tavaszi rakott kel » Sajtos-juhtúrós muffin
» Bolognai rakott karfiol » Mexikói rakott káposzta » Rakott lapcsánka » Rakott patiszon
» Sajtos-gombás rakott hús » Rakott csirkepaprikás » Rakott sajtos hús » Zöldséges, rakott hús
» Az én brokkoli krémlevesem » Csokis rakott palacsinta » Túrós rakott kifli » Rakott makaróni 2


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.