Tutireceptek.hu fejléc

Juhtúrós rakott brokkoli recept

Kategória:
 Zöldséges ételek

Hozzávalók:
4 főre
20 dkg juhtúró
2 dl tejföl
10 dkg natúr krémsajt
1 kk őrölt szerecsendió
10 dkg reszelt sajt
2 tojás

őrölt bors
2 dkg margarin
1 kg brokkoli (pucolás után)

Elkészítés:
1. A brokkolit megmossuk, rózsáira szedjük.
2. Forrásban lévő, sós vízben kb. 10 perc alatt félpuhára főzzük. Ha kész, alaposan lecsepegtetjük.
3. A tojást, a krémsajtot, a tejfölt és a juhtúrót simára keverjük. Sóval, szerecsendióval, borssal fűszerezzük.
4. Egy tepsit a margarinnal vastagon kikenünk.
5. Beletesszük a brokkolit. Leöntjük a juhtúrós öntettel. Tetejét reszelt sajttal megszórjuk.
6. Előmelegített sütőben addig sütjük, míg a teteje aranybarna nem lesz.


A receptet beküldte: csorieva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tepsis brokkoli (rakott) » Juhtúrós Lepény Albi módra » Zsír nélküli rakott hús » Zöldséges rakottas
» Tejfölös brokkoli leves » Rakott karaj » Gombás rakott hús » Gombás rakott tészta
» Fogyókúrás rakottas » Brokkoli krémleves gyorsan » Brokkoli-Karfiol Saláta 22 » Répás rakottkrumpli
» Tarhonyás rakott zöldbab » Sajtos rakott hús » Darált hússal rakott penne » Húsvéti rakott csirkemell


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.