Tutireceptek.hu fejléc

Juhtúrós halfilé rántva recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
Személyenként 2 közepes szelet halfilé
1 kávéskanál fűszerkeverék
5 dkg juhtúró
2 tojás
liszt
zsemlemorzsa
olaj

Elkészítés:
A halszeleteket gyengén beszórjuk a fűszerkeverékkel és pár órát állni hagyjuk.
A tojásban krémesre keverjük a juhtúrót. A halszeleteket bepanírozzuk: lisztbe, a juhtúrós tojásba, majd a zsemlemorzsába forgatjuk és forró olajban kisütjük.
Körítésként adhatunk mellé rizst, vajas burgonyát vagy burgonyapürét.


A receptet beküldte: Bártfai Andrea


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Juhtúrós rakott burgonya » Juhtúrós kapros csusza » Juhtúrós-sajtos muffin » Békacomb rántva
» Juhtúrós töltött burgonya » Juhtúrós sonkatekercs » Fokhagymás-kapros halfilé » Fokhagymás halfilé
» Zöldséges tengeri halfilé » Juhtúrós palacsinta » Karfiol rántva » Hagymás-juhtúrós spagetti
» Juhtúrós gnocci tálka » Juhtúrós rakott spenót » Juhtúrós háromszögek » Fűszeres halfilé


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.