Tutireceptek.hu fejléc

Juhtúrós halfilé rántva recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
Személyenként 2 közepes szelet halfilé
1 kávéskanál fűszerkeverék
5 dkg juhtúró
2 tojás
liszt
zsemlemorzsa
olaj

Elkészítés:
A halszeleteket gyengén beszórjuk a fűszerkeverékkel és pár órát állni hagyjuk.
A tojásban krémesre keverjük a juhtúrót. A halszeleteket bepanírozzuk: lisztbe, a juhtúrós tojásba, majd a zsemlemorzsába forgatjuk és forró olajban kisütjük.
Körítésként adhatunk mellé rizst, vajas burgonyát vagy burgonyapürét.


A receptet beküldte: Bártfai Andrea


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Juhtúrós pogácsa II. » Juhtúrós rakott csirke » Kapros-juhtúrós csirke » Juhtúrós kapros csusza
» Gombás juhtúrós krumpli » Juhtúrós töltött burgonya » Firenzei halfilé » Hagymás-juhtúrós spagetti
» Halfilé dinnyemártással » Juhtúros rántott hús » Fokhagymás halfilé » Juhtúrós töltött gomba
» Töltött paprika rántva » Ízes juhtúrós pogácsa » Juhtúrós-sajtos pogácsa » Békacomb rántva


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.