Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Juhtúrós halfilé rántva recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
Személyenként 2 közepes szelet halfilé
1 kávéskanál fűszerkeverék
5 dkg juhtúró
2 tojás
liszt
zsemlemorzsa
olaj

Elkészítés:
A halszeleteket gyengén beszórjuk a fűszerkeverékkel és pár órát állni hagyjuk.
A tojásban krémesre keverjük a juhtúrót. A halszeleteket bepanírozzuk: lisztbe, a juhtúrós tojásba, majd a zsemlemorzsába forgatjuk és forró olajban kisütjük.
Körítésként adhatunk mellé rizst, vajas burgonyát vagy burgonyapürét.


A receptet beküldte: Bártfai Andrea


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Kapros-juhtúrós csirke » Juhtúrós Lepény Albi módra » Sajtos-juhtúrós muffin » Juhtúrós rakott brokkoli
» Juhtúrós-tejfölös burgonya » Darált hús rántva » Juhtúrós háromszögek » Juhtúrós rakott burgonya
» Sonkába tekert sajt rántva » Tengeri halfilé rizzsel » Paradicsom rántva » Juhtúrós kelbimbós sali
» Töltött paprika rántva » Juhtúrós kapros csusza » Juhtúrós pogácsa II. » Békacomb rántva


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.