Tutireceptek.hu fejléc

Kacsamelles szendvics majonézes aszalt gyümölcsökkel recept

Kategória:
 Szendvicsek, szendvicskrémek

Hozzávalók:
2 db kacsamell filé
csipetnyi só
csipetnyi őrölt bors
2 gerezd fokhagyma
1 ek mustár
30 dkg vegyes aszalt gyümölcs
3 dl majonéz
8 szelet fonott kalács
fél csokor petrezselyem

Elkészítés:
A filézett kacsamellek bőrét beirdaljuk a húsig. Sózzuk, borsozzuk, zúzott fokhagymával fűszerezzük. Mustárral bekenjük, majd néhány órát hűtőszekrényben hagyjuk pácolódni.
Egy tepsit olajjal kikenünk, beletesszük bőrös felükkel felfelé a húsokat és előmelegített sütőben 190 ˚C-on szép pirosra sütjük.
A darabokra vágott aszalt gyümölcsöket tálba tesszük, majonézzel összekeverjük, hűtőszekrényben néhány órát hűtjük.
A fonott kalács szeleteket megkenjük a majonézes gyümölcsökkel, rátesszük az átlósan vékony szeletekre vágott kacsamellet és petrezselyemmel díszítve tálaljuk.


A receptet beküldte: mese


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Szendvicstorta » Amerikai szendvics » Majonézes padlizsán » Aszalt szilvás májkrém
» Aszalt gyümölcsös keksz » Majonézes halsaláta » Palacsintaszendvics » Garnélás szendvics
» Burgonyasaláta majonézesen » Krumplipürés szendvicskrém » Aszaltszilvás palacsinta » Szendvics bundában
» Tengerész szendvics » Melegszendvics » Majonézes tészta » Aszalt szilvás rétes


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.