Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Káposztás böllértokány recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
60 dkg sertéslapocka,
5 dkg föstölt szalonna,
8 dkg zsír,
5 dkg vöröshagyma,
15 dkg marinált paprika,
4 cikk fokhagyma,
1 teáskanál őrölt kömény,
fél teáskanál bors,
1 teáskanál csípős paprika,
só.

Elkészítés:
A vékony csíkokra vágott füstölt szalonna zsírját kiolvassztjuk.
Hozzáadjuk az apróra vágott vöröshagymát,néhány percig pirítjuk,majd beletesszük az ujjnyi csíkokra vágott húst.Gyakran kevergetve pároljuk,amíg a húsból kioldódó nedvek el nem párolognak.
Ekkor meghintjük köménnyel,borssal,csípős paprikával,zúzott fokhagymával és ráöntjük 1,5 dl lét a marinált paprikáról.
Addig pároljuk, amíg a hús megpuhul.
Végül hozzáforraljuk a csíkokra vágott paprikát és a zöldséges káposzta közé halmozva tálaljuk.

Elkészítési idő: 30 perc

A receptet beküldte: badonyimariaeva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Káposztasaláta felturbózva » Káposztás csirke » Káposztás libafarhát » Káposztás gombóc...
» Káposztás halleves » Nyers káposztasaláta » Savanyúkáposztás hús » Káposztás kifli
» Káposztás harcsa » Káposztás malachús » Káposztás csülökragu » Káposztás tekercs
» Gyömbéres káposztás csirke » Majonézes káposztasaláta » Káposztás lángos » Káposztás lepény


Minden jog fenntartva © 2022, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.