Tutireceptek.hu fejléc

Káposztás böllértokány recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
60 dkg sertéslapocka,
5 dkg föstölt szalonna,
8 dkg zsír,
5 dkg vöröshagyma,
15 dkg marinált paprika,
4 cikk fokhagyma,
1 teáskanál őrölt kömény,
fél teáskanál bors,
1 teáskanál csípős paprika,
só.

Elkészítés:
A vékony csíkokra vágott füstölt szalonna zsírját kiolvassztjuk.
Hozzáadjuk az apróra vágott vöröshagymát,néhány percig pirítjuk,majd beletesszük az ujjnyi csíkokra vágott húst.Gyakran kevergetve pároljuk,amíg a húsból kioldódó nedvek el nem párolognak.
Ekkor meghintjük köménnyel,borssal,csípős paprikával,zúzott fokhagymával és ráöntjük 1,5 dl lét a marinált paprikáról.
Addig pároljuk, amíg a hús megpuhul.
Végül hozzáforraljuk a csíkokra vágott paprikát és a zöldséges káposzta közé halmozva tálaljuk.

Elkészítési idő: 30 perc

A receptet beküldte: badonyimariaeva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Káposztás liba. » Kelkáposztás rizs. » Tökmagos káposztasaláta » Káposztás knédli update1
» Káposztasali » Káposztás lencseleves » Káposztás lepény Ági módra » Savanyúkáposztás hús
» Káposztás tekercs » Káposztás pogácsa1 » Alföldi káposztás csülök » Kelkáposztás csirke
» Rakott káposztás kocka » Káposztás parasztsaláta » Káposztás lepény » Káposztás kiflik


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.