Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Kapros-juhtúrós csirkemell paradicsommal recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
4 személyre:

2 egész csirkemell

20 dkg mozzarella

20 dkg juhtúró

3 db közepes paradicsom

friss kapor



bors

kevés olívaolaj

Elkészítés:
A csirkemellet vágjuk középen ketté, majd - hogy ne legyenek túl vastag szeletek - éles késsel nyissuk ketté őket.
Kicsit megklopfolhatjuk, majd sózzuk, borsozzuk. Kevés olajat öntsünk egy serpenyőbe, és ezen süssük elő a húst, fehéredésig.
A juhtúrót keverjük össze a kaporral, és kenjük meg vele vékonyan (3mm) a húsokat.
A mozzarellát vágjuk fél centis szeletekre, és fedjük be velük a hússzeleteket. Ugyanígy járjunk el a paradicsommal is.
Pakoljuk őket tepsibe, öntsünk alá kevés olajat, és tegyük a 200 fokra előmelegített sütőbe. Amikor már szépen megpirult a sajt, kivehetjük. Köretnek választhatunk rizst vagy velesült burgonyát is.


A receptet beküldte: csorieva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Spenótos rakott csirkemell » Baconos csirkemelltekercs » Tepsis sajtos csirkemell » Sajtkrémes csirkemell
» Szumátrai csirkemell » Sajtos csirkemell filé » Tojásban pácolt csirkemell » Csirkemell bakonyiasan
» Csirkemelles húspogácsa » Nosztalgia csirkemell » Parmezános csirkemell » Kapros juhtúrós csirkemell
» Narancsos csirkemell » Csirkemell á la Stik » Hagymás csirkemell » Csirkemell a' la pannónia


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.