Tutireceptek.hu fejléc

Párolt csirkemell recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
40 dkg csirke
víz
fűszerek
fokhagyma

Elkészítés:
A csirkét vékony szeletekre vágjuk, majd lefedhető edénybe tesszük. A tetejét megszórju sóval, ételízesítővel, szelünk rá fokhagymát, majd ráöntünk egy liter vizet és feltesszük főni. Mikor megfőtt kivesszük a vízből a szelet húsokat, tetejüket megszórjuk oregano-val, borssal, egyéb fűszerekkel.

Tanácsok:
Ráolvasztott sajttal még finomabb!

Elkészítési idő: 90 perc

A receptet beküldte: Awela


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Padlizsános csirkemell » Csirkemell tejmártásban » Sárgarépás csirkemell » Rántotta csirkemellel
» Chilis csirkemell csíkok » Csirkemell "izé"módra » Párolt felsőcomb filé » Mogyorószószos csirkemell
» Cukkinis csirkemell 2. » Legegyszerűbb csirkemell » Sült rakott csirkemell » Párolt rák
» Almás-fűszeres csirkemell » Túróval töltött csirkemell » Brokkolis csirkemell 1. » Mustáros tepsis csirkemell


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.