Tutireceptek.hu fejléc

Párolt csirkemell recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
40 dkg csirke
víz
fűszerek
fokhagyma

Elkészítés:
A csirkét vékony szeletekre vágjuk, majd lefedhető edénybe tesszük. A tetejét megszórju sóval, ételízesítővel, szelünk rá fokhagymát, majd ráöntünk egy liter vizet és feltesszük főni. Mikor megfőtt kivesszük a vízből a szelet húsokat, tetejüket megszórjuk oregano-val, borssal, egyéb fűszerekkel.

Tanácsok:
Ráolvasztott sajttal még finomabb!

Elkészítési idő: 90 perc

A receptet beküldte: Awela


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Párolt-sült oldalas » Csirkemelles tészta » Pároltkáposzta máskép » Rókagombás csirkemell
» Kelkáposztás csirkemell » Édes-savanyú csirkemell » Tejszínes csirkemell II. » Csirkemell saláta
» Gombás csirkemell » Tasakban sült csirkemell » Párolt füge » Párolt ördöghal
» Tepsis sajtos csirkemell » Mustban párolt rostélyos » Mustáros tepsis csirkemell » Sonkás-fűszeres csirkemell


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.