Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Párolt csirkemell recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
40 dkg csirke
víz
fűszerek
fokhagyma

Elkészítés:
A csirkét vékony szeletekre vágjuk, majd lefedhető edénybe tesszük. A tetejét megszórju sóval, ételízesítővel, szelünk rá fokhagymát, majd ráöntünk egy liter vizet és feltesszük főni. Mikor megfőtt kivesszük a vízből a szelet húsokat, tetejüket megszórjuk oregano-val, borssal, egyéb fűszerekkel.

Tanácsok:
Ráolvasztott sajttal még finomabb!

Elkészítési idő: 90 perc

A receptet beküldte: Awela


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Szegfűszeges csirkemell » Csirkemellfilé sonkában » Szumátrai csirkemell » Ropogós csirkemellcsíkok
» Baconszalonnás csirkemell » Karfiolos csirkemell » Csirkemell "izé"módra » Párolt káposzta Update1
» Gombás rakott csirkemell » Párolt karotta » Csirkemell-"torta" » Rókagombás csirkemell
» Sajtpaplanos csirkemell » Csirkemell zöldségágyon » Zöldbabos csirkemell » Gombás csirkemell 2 főre


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.