Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Kapros csőben sült krumpli recept

Kategória:
 Köretek

Hozzávalók:
70 dkg burgonya
20 dkg lágy sajt
3 karika mozzarella
2 evőkanál reszelt parmezán
2 tojás
1 doboz tejföl
1 púpozott evőkanál zsemlemorzsa
egy csokor zöld kapor

bors
vaj

Elkészítés:
A burgonyát tisztítás után nagyobb lyukú reszelőn nyersen lereszeljük. Egy kicsit kinyomkodjuk.A két tojást habosra keverjük, majd hozzá adjuk a reszelt sajtot, a parmezán felét, keverjük bele a tejfölt. Sózzuk, borsozzuk ízlés szerint, adjuk hozzá az apróra vágott zöld kaprot, szórjuk bele a zsemlemorzsát, és forgassuk össze a reszelt krumplival.

A masszát kivajazott tepsibe egyengetjük, a tetejét megszórjuk a parmezán másik felével, és mozzarella szelettel díszítjük.
Sütőben kb 20 perc alatt megsütjük.Forrón tálaljuk.


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Savanyú krumplifőzelék » Krumplipürés picsi-pacsi » Ínyenc krumplifőzelék » Kapros uborkaleves
» Krumplis, hagymás omlett » Rakott krumpli cukkinivel » Almás tepsis krumpli » Parasztkrumpli
» Kapros rántott cukkini » Tojásos krumpli » Csőben sült szűzpecsenye » Fűszeres krumplitál
» Krumplis fánk » Tárkonyos krumplileves » Erdélyi krumplileves » Kapros joghurtturmix


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.