Tutireceptek.hu fejléc

Tejfölös, kapros hús recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
fél kg sertéscomb
2 fej hagyma
fél l tejföl
bors

olaj
friss kapor
1 ek liszt

Elkészítés:
A hagymát olajon megpirítom,majd bele teszem az apróra vagdalt húst.Fűszerezem sóval,borssal,apróra vágott friss kaporral.A tejfölt össze keverem a liszttel.Ha a hús jól megpárolódott,beleteszem,és pár percig még főzöm.Tésztával tálalom.

Elkészítési idő: 60 perc

A receptet beküldte: Lilith


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Kapros-túrós palacsinta » Kapros juhtúróleves » Barackos tejfölös süti » Tejfölös csodasüti
» Kapros-túrós csirkemell » Tejfölös libaaprólék-leves » Tejfölös-sajtos karfiol » Rakott kel tejfölösen
» Kapros cukkinifőzelék » Tejfölös finom torta » Mustáros-tejfölös csirke » Kekszes, tejfölös szelet
» Tejfölös borsós csirkeragu » Gombás-tejfölös hús » Tejfölös kolbászleves » Ínycsiklandó kapros csoda


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.