Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Tejfölös, kapros hús recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
fél kg sertéscomb
2 fej hagyma
fél l tejföl
bors

olaj
friss kapor
1 ek liszt

Elkészítés:
A hagymát olajon megpirítom,majd bele teszem az apróra vagdalt húst.Fűszerezem sóval,borssal,apróra vágott friss kaporral.A tejfölt össze keverem a liszttel.Ha a hús jól megpárolódott,beleteszem,és pár percig még főzöm.Tésztával tálalom.

Elkészítési idő: 60 perc

A receptet beküldte: Lilith


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tejfölös zöldség » Hideg kapros uborkaleves » Tejfölös rakott tészta » Tejfölös karalábé leves
» Patisszon kaprosan » Tejfölös csirkeszelet » Tejfölös hús » Kapros-tejszínes csirke
» Tejfölös tepsis hús » Tejfölös-sajtos brokkoli » Fokhagymás, kapros uborka » Kapros pulykamell
» Poharas tejfölös » Tejfölös sajtos tojás » Epres tejfölös sütemény » Kapros túrókrém


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.