Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Kapros csirke recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
Egy csirke(tisztított),
2 csokor kapor,
1 pohár jughurt,
60 dkg burgunya,
2 dkg vaj,
1 teáskanál delikát,
só.

Elkészítés:
A csirkét feldaraboljuk 8-10 részre.
Minden oldalát megsózzuk.
Összekeverjük egy pohár joghurttal,két csokor kaporral és a delikáttal.
Végül hozzáadjuk a hámozott burgonyát.
Vajjal kent edényben közepesen forró sütőben,alufóliával letakarva 50 perc alatt megpároljuk.

Elkészítési idő: 60 perc

A receptet beküldte: badonyimariaeva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Hawaii csirkesaláta » Csirkével töltött cikória » Zöldséges currys csirke » Cseréptálas csirke
» Csirkés Cézár-saláta » Tejszínes csirke/pulyka » Görög csirkecombok » Pulao csirke (6 személyre)
» Csirkés spagettisaláta » Kínai csirkés üvegtészta » Bajor csirkecomb » Borzas csirkemell U1
» Csirkemájas saláta » Isteni sültcsirkemellfilé » Vadas csirke » Csirkekuglóf


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.