Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Kapros csirke recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
Egy csirke(tisztított),
2 csokor kapor,
1 pohár jughurt,
60 dkg burgunya,
2 dkg vaj,
1 teáskanál delikát,
só.

Elkészítés:
A csirkét feldaraboljuk 8-10 részre.
Minden oldalát megsózzuk.
Összekeverjük egy pohár joghurttal,két csokor kaporral és a delikáttal.
Végül hozzáadjuk a hámozott burgonyát.
Vajjal kent edényben közepesen forró sütőben,alufóliával letakarva 50 perc alatt megpároljuk.

Elkészítési idő: 60 perc

A receptet beküldte: badonyimariaeva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gombakrémes csirkemell » Mézes csirke » Csirkés-almás szendvics » Kapros pulykaraguleves
» Töltött csirke olaszosan » Csirkeragu metélttel » Főtt csirkemell fűszeresen » Dán rakott csirke
» Csirkés penne » Csirkés masnitészta » Libanoni csirkeszárny » Duplahagymás csirkecomb
» Svájci csirkemell » Csípős csirke, szósszal » Spanyol csirke II. » Paplanos csirkemell


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.