Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Kapros csirke recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
Egy csirke(tisztított),
2 csokor kapor,
1 pohár jughurt,
60 dkg burgunya,
2 dkg vaj,
1 teáskanál delikát,
só.

Elkészítés:
A csirkét feldaraboljuk 8-10 részre.
Minden oldalát megsózzuk.
Összekeverjük egy pohár joghurttal,két csokor kaporral és a delikáttal.
Végül hozzáadjuk a hámozott burgonyát.
Vajjal kent edényben közepesen forró sütőben,alufóliával letakarva 50 perc alatt megpároljuk.

Elkészítési idő: 60 perc

A receptet beküldte: badonyimariaeva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Baconba göngyölt csirkemáj » Csirke raguleves alapléből » Répás, töltött csirkecomb » Pokoli csirkesült
» Csirkemáj tejben párolva » Berber csirke » Csirkecomb egyszemélyes » Gyors csirke curry
» Libanoni csirkeszárny » Kapros párolt zöldborsó » Citromos csirkekrém leves » Tejszínes csirkés penne
» Citromos csirkebecsinált » Rakott csirke olasz módra » Holland csirke » Rizses csirke római tálban


Minden jog fenntartva © 2022, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.