Tutireceptek.hu fejléc

Kapros csirke recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
Egy csirke(tisztított),
2 csokor kapor,
1 pohár jughurt,
60 dkg burgunya,
2 dkg vaj,
1 teáskanál delikát,
só.

Elkészítés:
A csirkét feldaraboljuk 8-10 részre.
Minden oldalát megsózzuk.
Összekeverjük egy pohár joghurttal,két csokor kaporral és a delikáttal.
Végül hozzáadjuk a hámozott burgonyát.
Vajjal kent edényben közepesen forró sütőben,alufóliával letakarva 50 perc alatt megpároljuk.

Elkészítési idő: 60 perc

A receptet beküldte: badonyimariaeva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Rizses-zöldséges csirke » Ínyenc töltött csirkecomb » Göngyölt csirke póréval » Fokhagymás kapros krémsajt
» Csirkecomb római tálban » Marokkói csirke » Tejszínes csirke-penne » Citromszószos csirkemell
» Csirkebrassói » Csirketorta 2 » Juhtúrós csirkemell » Lombardiai göngyölt csirke
» Tejszínes csirkeragu leves » Ezersziget csirkesaláta » Mediterrán csirkesaláta » Mézes csirke


Minden jog fenntartva © 2023, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.