Tutireceptek.hu fejléc

Kapros csirke recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
Egy csirke(tisztított),
2 csokor kapor,
1 pohár jughurt,
60 dkg burgunya,
2 dkg vaj,
1 teáskanál delikát,
só.

Elkészítés:
A csirkét feldaraboljuk 8-10 részre.
Minden oldalát megsózzuk.
Összekeverjük egy pohár joghurttal,két csokor kaporral és a delikáttal.
Végül hozzáadjuk a hámozott burgonyát.
Vajjal kent edényben közepesen forró sütőben,alufóliával letakarva 50 perc alatt megpároljuk.

Elkészítési idő: 60 perc

A receptet beküldte: badonyimariaeva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Fokhagymás csirkecombok » Gyros tál csirkemellből » Szilvás csirkemelltekercs » Tepsis csirkeegytál
» Marinált csirkecombok » Kapros erdei gomba » Szecsuáni csirkemell » Csirkecomb gazdagon töltve
» Fokhagymás-kapros halfilé » Csirkemelles húspogácsa » Tejszínes sajtos csirke » Narancsos csirkemáj
» Csirkemell pizzasütő módra » Lombardiai göngyölt csirke » Csípős csirkemellek » Fokhagymás csirkemáj sütve


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.