Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Kavart almás másképpen recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
1 csésze cukor
2 csésze liszt
1 sütőpor
5 tojás
kevés fahéj
1 dl olaj
3 db alma

Elkészítés:
A tojást a cukorral habosra keverem, ezután beleteszem a lisztet, sütőport, olajat, fahéjat, összekeverem, majd a meghámozott, felkockázott almát is beleforgatom. Vajjal kikent, lisztezett tepsibe simítom és kb. 20-25 perc alatt megsütöm.
Végül porcukorral meghintem.

Tanácsok:
A sógornőm receptes füzetéből néztem ki az alapreceptet, nagy sikert arattam vele. Gyors és finom sütemény, ideális váratlan vendég érkezésekor. Érdemes kipróbálni dióval, csokidarabokkal, fahéj helyett kakaóval is.

Elkészítési idő: 30 perc

A receptet beküldte: enifed


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Almás palacsintalepény » Almássüti 2. » Reszelt almás » Almás csirkevagdalt
» Mesealmás » Mennyei almás » Almás joghurtos palacsinta » Almás-tejszínes csirkemell
» Almás-vaníliás szelet » Almás kevert » Almás-diós papucs » Bácskai almáslepény
» Flambírozott almáslepény » Almás cékla » Almás bögrés » Franciska almás lepénye


Minden jog fenntartva © 2022, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.