Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Almás csirkemellfilé recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
4 csirkemellfilé
2 alma
2-2 evőkanál olaj és konyak
3 dkg vaj
1-1 teáskanál cukor és mustár
2 dl tejszín
őrölt bors


Elkészítés:
Az almákat meg hámozzuk, és vékonyan fel szeleteljük. A csirkét vékony csíkokra vágjuk. Wokban vagy nagy serpenyőben fel forrósítjuk az olajat, és meg pirítjuk benne a húst, majd kivesszük. A vajat az olajhoz adjuk, és az almákat a cukorral aranyszínűre pirítjuk benne. A konyakkal meg locsoljuk, és addig főzzük, míg minden leve elfő. Bele keverjük a tejszínt meg a mustárt, és össze főzzük. Végül a húst a szószba tesszük, fel forraljuk, és néhány percig főzzük. Sóval és borssal ízesítjük, majd tálaljuk.


A receptet beküldte: madar6@freemail.hu


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gyors almás » Leveles almás » Zsámboki lakodalmas » Almás-krémes süti
» Almás krémes diétásan » Zabpelyhes-almás golyók » Birsalmás sertéskaraj » Almasüti diétásan
» Almás-fahéjas kevert » Orosz almás lepény » Almás-kakaós süti » Csirkés-almás szendvics
» Gyergyói almás palacsinta » Almás-hagymás saláta » Almás máglyarakás » Almás céklasaláta


Minden jog fenntartva © 2018, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.