Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Almás csirkemellfilé recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
4 csirkemellfilé
2 alma
2-2 evőkanál olaj és konyak
3 dkg vaj
1-1 teáskanál cukor és mustár
2 dl tejszín
őrölt bors


Elkészítés:
Az almákat meg hámozzuk, és vékonyan fel szeleteljük. A csirkét vékony csíkokra vágjuk. Wokban vagy nagy serpenyőben fel forrósítjuk az olajat, és meg pirítjuk benne a húst, majd kivesszük. A vajat az olajhoz adjuk, és az almákat a cukorral aranyszínűre pirítjuk benne. A konyakkal meg locsoljuk, és addig főzzük, míg minden leve elfő. Bele keverjük a tejszínt meg a mustárt, és össze főzzük. Végül a húst a szószba tesszük, fel forraljuk, és néhány percig főzzük. Sóval és borssal ízesítjük, majd tálaljuk.


A receptet beküldte: madar6@freemail.hu


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Almás-krémes piskóta » Kókuszos-almás álom » Almás-morzsás muffin » Almás-sajtos rakott csirke
» Almás-zabpelyhes kenyér » Fahéjas-almás kiflik » Almás-diós papucs » Almás túrókocka
» Almás-boros borjúmáj » Gyors almás pite » Almás-szilvás csirke » Almás-Meggyes muffin
» Porlós almás » Orosz almás lepény » Almás süti (sütés nélkül) » Forró almás álom


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.