Tutireceptek.hu fejléc

Kolbászos nokedli recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
4 személyre:

kb. 30 dkg savanyú káposzta

ízlés szerinti lágy füstölt kolbász

nokedli (szokásos módon készítve ) 4-5 személyre

Elkészítés:
Hagyományos módon nokedlit készítünk.
Ízlés szerint friss füstölt kolbászt - ami még puha - egy kicsit zsírjára sütni, majd a kolbászt félretenni.
Ezen a kolbászzsíron az egyszer kimosott savanyú káposztát megdinszteljük (lehet egy pici vizet is alátenni, és célszerű a káposztát kicsit összevágni).
Amikor a káposzta kész, összekeverjük a kolbásszal, és a végén a nokedlivel.


A receptet beküldte: csorieva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Bolognai nokedli » Kolbászos leves » Nokedli kicsit másként » Tiroli nokedli
» Zöld nokedli » Kolbászos sajtkrém » Nokedlis hús gazdagon » Kolbászos pogácsa
» Kolbászos krumplitekercs » Káposztás juhtúrós nokedli » Kolbászos batyu » Spenótos fitt nokedli
» Húsvéti kolbászos leves » Kolbászos fejtettbableves » Paleo nokedli » Kolbászos újburgonya


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.