Tutireceptek.hu fejléc

Kolbászos nokedli recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
4 személyre:

kb. 30 dkg savanyú káposzta

ízlés szerinti lágy füstölt kolbász

nokedli (szokásos módon készítve ) 4-5 személyre

Elkészítés:
Hagyományos módon nokedlit készítünk.
Ízlés szerint friss füstölt kolbászt - ami még puha - egy kicsit zsírjára sütni, majd a kolbászt félretenni.
Ezen a kolbászzsíron az egyszer kimosott savanyú káposztát megdinszteljük (lehet egy pici vizet is alátenni, és célszerű a káposztát kicsit összevágni).
Amikor a káposzta kész, összekeverjük a kolbásszal, és a végén a nokedlivel.


A receptet beküldte: csorieva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Piros nokedli » Májas gríznokedli » Rakott nokedli darálhússal » Kolbászos lencseleves
» Nokedli kicsit másként » Tojásos nokedli » Kolbászos tojásos noki » Kolbászos kifli
» Paleo nokedli » Füstöltkolbászos spagetti » Zöldborsós nokedli » Zöld nokedli
» Új Nokedlis lecsó » Hagymás tejfölös nokedli » Hagymás nokedli » Cigánynokedli


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.