Tutireceptek.hu fejléc

Új Nokedlis lecsó recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
60-60 dkg zöldpaprika és paradicsom
1 fej vöröshagyma
olaj
őrölt bors

A galuskához
4 tojás
15-20 dkg liszt
1 evőkanál olaj


Elkészítés:
ELKÉSZÍTÉS

A karikákra vágott hagymát az olajban megfonnyasztjuk, majd beletesszük a felkarikázott paprikát. Rövid ideig pároljuk, hozzáadjuk a feldarabolt paradicsomot, és sóval, borssal ízesítjük. Fedő alatt készre pároljuk. A nokedlit a tojásokból annyi liszttel készítjük, hogy nokedliszaggatóval lehessen szaggatni. Forrásban levő olajos vízben megfőzzük a nokedlit, átszedjük a lecsóhoz, és a sütőben átforrósítjuk.

Elkészítési idő: 40 perc
Kalóriatartalom: 500 kcal

A receptet beküldte: madar6@freemail.hu


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gombás-sajtos lecsó » Lecsós-szelet » Lecsós brokkoli » Kocsonyázott lecsó
» Lecsó Judit módra » Quinoás lecsó » Padlizsános-lecsós csirke » Vargányás lecsó bográcsban
» Lecsó nokedlivel » Tökös- sörös lecsó » Menemen, a török lecsó » Lecsós, gombás rakott hús
» Tökös lecsó Update1 » Cukinis lecsó » Bográcsos lecsó » Lecsós csirke kuszkusszal


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.