Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Új Nokedlis lecsó recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
60-60 dkg zöldpaprika és paradicsom
1 fej vöröshagyma
olaj
őrölt bors

A galuskához
4 tojás
15-20 dkg liszt
1 evőkanál olaj


Elkészítés:
ELKÉSZÍTÉS

A karikákra vágott hagymát az olajban megfonnyasztjuk, majd beletesszük a felkarikázott paprikát. Rövid ideig pároljuk, hozzáadjuk a feldarabolt paradicsomot, és sóval, borssal ízesítjük. Fedő alatt készre pároljuk. A nokedlit a tojásokból annyi liszttel készítjük, hogy nokedliszaggatóval lehessen szaggatni. Forrásban levő olajos vízben megfőzzük a nokedlit, átszedjük a lecsóhoz, és a sütőben átforrósítjuk.

Elkészítési idő: 40 perc
Kalóriatartalom: 500 kcal

A receptet beküldte: madar6@freemail.hu


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tojásos lecsó » Lecsó Judit módra » Tarhonyáslecsó virslivel » Színes lecsó
» Cukkinis lecsó » Lecsós csirkemell egytál » Lecsós csirkemell » Lecsó elrakása télire
» Lecsóshús » Csirkemáj lecsósan » Lecsó - ww » Nokedlis lecsó
» Bolgár lecsós csirkemell » Lecsós karaj » Padlizsános-lecsós csirke » Lecsófészek padlizsánon


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.