Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Új Nokedlis lecsó recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
60-60 dkg zöldpaprika és paradicsom
1 fej vöröshagyma
olaj
őrölt bors

A galuskához
4 tojás
15-20 dkg liszt
1 evőkanál olaj


Elkészítés:
ELKÉSZÍTÉS

A karikákra vágott hagymát az olajban megfonnyasztjuk, majd beletesszük a felkarikázott paprikát. Rövid ideig pároljuk, hozzáadjuk a feldarabolt paradicsomot, és sóval, borssal ízesítjük. Fedő alatt készre pároljuk. A nokedlit a tojásokból annyi liszttel készítjük, hogy nokedliszaggatóval lehessen szaggatni. Forrásban levő olajos vízben megfőzzük a nokedlit, átszedjük a lecsóhoz, és a sütőben átforrósítjuk.

Elkészítési idő: 40 perc
Kalóriatartalom: 500 kcal

A receptet beküldte: madar6@freemail.hu


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Kefires lecsó » Tejfölös lecsó (vegan) » Töklecsó » Lecsós-szelet
» Csirkemáj lecsósan » Tojásos-lecsós gomba » Lecsós szelet a'la pemete » Virslis lecsó
» Tejfölös lecsós burgonya » Nokedlis darálthús » Lecsó túrós csuszával » Lecsós rakott burgonya
» Kolbászos lecsó egyszerűen » Spanyol "lecsó" » Nokedlis lecsó » Lecsós, gombás rakott hús


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.