Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Könnyű virslis zöldségragu recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
1 kis fej karfiol (50 dkg),
1 1 l zöldségerőleves (kockából),
30 dkg mirelit zöldségkeverék (zöldborsó,
sárgarépa,
zöldbab stb.),
10 dkg száraztészta (pl. csavart tészta),
4 virsli (kb. 5 dkg-osak),
1 csokor petrezselyemzöld,
só,
őrölt bors

Elkészítés:
A karfiolt megtisztítjuk, rózsáira szedjük és megmossuk. Fazékban a zöldségerőlevest felforraljuk. Beletesszük a karfiolt és felengedés nélkül a mirelit zöldségkeveréket,
valamint a száraztésztát, majd 10 percig együtt főzzük. A virsliket felkarikázzuk, és a levesbe szórjuk. A petrezselyemzöldet megmossuk, lerázzuk, majd finomra felaprítjuk.
A levest a sóval és őrölt borssal tetszés szerint ízesítjük, végül meghintjük a felaprított petrezselyemzölddel.

Tanácsok:
Friss zöldségekkel is készíthetjük, és vöröshagymát is főzhetünk bele.


A receptet beküldte: access


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Virslis rakottas » Diétás virslisaláta » Lecsós-virslis "tokány" » Túl könnyű jégkrém:)
» Hagymás virslisaláta » Sajtos-virslis kígyórétes » Virslisaláta » Habkönnyű grízgaluska
» Virslis tekercs » Könnyű darafelfújt » Virslis hajdina krokett » Virslis csukott szendvics
» Virslis karfiol » Virslis krumplisaláta » Könnyű reggeli » Pehely könnyű túrógombóc


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.