Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Könnyű virslis zöldségragu recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
1 kis fej karfiol (50 dkg),
1 1 l zöldségerőleves (kockából),
30 dkg mirelit zöldségkeverék (zöldborsó,
sárgarépa,
zöldbab stb.),
10 dkg száraztészta (pl. csavart tészta),
4 virsli (kb. 5 dkg-osak),
1 csokor petrezselyemzöld,
só,
őrölt bors

Elkészítés:
A karfiolt megtisztítjuk, rózsáira szedjük és megmossuk. Fazékban a zöldségerőlevest felforraljuk. Beletesszük a karfiolt és felengedés nélkül a mirelit zöldségkeveréket,
valamint a száraztésztát, majd 10 percig együtt főzzük. A virsliket felkarikázzuk, és a levesbe szórjuk. A petrezselyemzöldet megmossuk, lerázzuk, majd finomra felaprítjuk.
A levest a sóval és őrölt borssal tetszés szerint ízesítjük, végül meghintjük a felaprított petrezselyemzölddel.

Tanácsok:
Friss zöldségekkel is készíthetjük, és vöröshagymát is főzhetünk bele.


A receptet beküldte: access


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Mutatós virsliszendvics » Könnyű, gyors kakaós süti » Habkönnyű mákos » Virslis krumplisaláta
» Pehelykönnyű kuglóf U1 » Pihe könnyű kiflicskék » Pillekönnyű túrós süti » Virslis lepény
» Virslis zöldbab » Pillekönnyű fánkok » Virslis rizs » Virslis-krumplis golyók
» Könnyű epres piskóta » Könnyű Minestrone » Virslis karfiol » Könnyű salátaleves


Minden jog fenntartva © 2022, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.