Tutireceptek.hu fejléc

Virslis karfiolsaláta recept

Kategória:
 Saláták, öntetek

Hozzávalók:
1 fej karfiol
3 pár virsli
petrezselyem
fokhagyma
1 evőkanál olaj

bors
1 citrom leve

Elkészítés:
Sós vízben megfőzzük a rózsáira szedett karfiolt,kihűtjük.A virslit karikára vágjuk és hozzáadjuk a karfiolhoz,majd az apróra vágott petrezselymet és a zúzott fokhagymát is.Sózzuk,borsozzuk,öntözzük meg a citrom levével és ízlés szerint olajjal keverjük össze óvatosan.Behűtés után fogyasztható.


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tepsis virslis palacsinta » Virslis hajdina krokett » Könnyű virslis zöldségragu » Virslis kifli olajban
» Virslis karfiol » Virslis rizs » Virslis tekercs » Virslis-krumplis golyó
» Narancsos karfiolsaláta » Virslis csiha biga » Sajtos-virslis karfiol » Virslis tekercsek
» Virslisaláta U1 » Virslis lencseleves » Lecsós-virslis "tokány" » Virslis lepény


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.