Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Krémsajtos csirkemell recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
Kapros csirkemell

* Hozzávalók:

2 db csirkemellfilé
2 db light tömlős sajt
2 ek 12 %tejföl
1 nagy csokor friss kapor vagy száritott

fehér bors
2 ek litht margarin

Elkészítés:
a csirkemlleket kicsit kiklopfoljuk, és az olvasztott margarinnal bekenjük mindkét oldalát, elõmelegített, forró grillsütõben vagy teflön sütőben)megsütjük, majd vastagon bekenjük a krémsajt, a tejföl valamint a finomra metélt kapor keverékével. Megsózzuk, borsozzuk, és annyi idõre tesszük csak vissza a forró grillsütõbe, hogy a krémsajt épp színesedni kezdjen a tetején. Megpirítani nem szabad.

Tanácsok:
Párolt zöldséggel, vagy főzelékkel kiló barát.
Rizzsel tartalmasabb étek:)
Mivel most sok tojásunk van, én tojás-salátával fogom kinálni.

Elkészítési idő: 30 perc

A receptet beküldte: danya


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Csirkemell Mérő módra » Csirkemell karfiolbundában » Ropogós csirkemellcsíkok » Gombás-sonkás csirkemell
» Töltött csirkemelltekercs » Sajtos csirkemell filé » Mézes csirkemell » Csirkemell sajtmártásban
» Szilvás csirkemelltekercs » Erzsi csirkemelle » Mustáros csirkemellcsíkok » Krémsajtos cukkini
» Parmezános csirkemell 1. » Csirkemell eperszósszal » Pongyolás csirkemell » Almás-gyömbéres csirkemell


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.