Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Kukoricás nyúlragu recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1 db nyúl szétdarabolva
8 dkg húsos szalonna
1 póréhagyma
1 ek liszt
2 piros színű zöldpaprika
2 doboz konzerv csemegekukorica


Elkészítés:
Az apró kockára vágott szalonnát félig kiolvasztjuk. Zsírjában átforrósítjuk a finomra szelt póréhagymát. Beletesszük a feldarabolt nyúl elejét, a gerinc- és combvégeket, valamint a kis kockára vágott piros színű zöldpaprikát. Megsózzuk és zsírjára pirítjuk. Ekkor meghintjük kevés liszttel, kétszer-háromszor átkeverjük és annyi vizet öntünk hozzá, hogy az majdnem ellepje. Gondosan átkeverjük, hogy a liszt csomómentes legyen. Közepes lángon lassan pároljuk. Amikor a hús már puha, hozzáadjuk a konzerv kukoricát is. Egyet rottyan és kész.


A receptet beküldte: cirmesitompika


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Kukoricás máj » Rizses, kukoricás csirke » Brokkolis kukoricás tészta » Kukoricás süti
» Kukoricás rakott cukkini » Kukoricás rizssaláta » Kukoricás csirkeragu » Kukoricás rántott karaj
» Kukoricás rizs » Kukoricás rákleves » Sajtos kukoricás lepény » Tonhalas-kukoricás lepény
» Kukoricás csirkemellcsik » Kukoricás csirkemell » Kukoricás paprika » Paprikás-kukoricás csirke


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.