Tutireceptek.hu fejléc

Kürtős kalács parázson recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
50dkg liszt
5 dkg cukor
1db tojás
2dkg élesztő
víz

Elkészítés:
A hozzávalókat képlékeny tésztává gyúrjuk.30 percig kelni hagyjuk,majd virsli vastagságú hosszú csíkokat készítünk belőle.Ezeket a csíkokat jól megzsírozott sütőfát tele tekerjük.Tetszés szerint megszórhatjuk dióval,mogyoróval.Végül cukros vízzel jól bekenjük.Eleven parázs felett megsütjük.

Elkészítési idő: 1 perc

A receptet beküldte: 2064

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Vese parázson » Édesség maradék kalácsból » Kelesztés nélküli kalács » Kakaós tekercs (kalács)
» Csíkos diós kalács » Töltött túrókalács » Egyszerű mézeskalács » A királynő kalácsa
» Gyors és puha mézeskalács » Sonkás kalács » Marcipános-túrós kalács » Húsvéti töltött kalács
» Karácsonyi mézeskalács » Kürtöskalács házilag » Csokis kalács(Kata-féle) » Puha mézeskalács


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.