Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Betyárbatyu parázson recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
60 dkg sertéstarja (vagy lapocka), 4 szelet füstölt sonka, 2 közepes fej vöröshagyma,10 dkg csiperke gomba (vagy kemény húsú erdei gomba), 2 dl világos sör.Ízlés szerint só, őrölt fekete bors. A becsomagoláshoz: alufólia,kevés olaj (vagy disznózsír).

Elkészítés:
A sertéstarját forró olajban átsütjük, sót és borsot adunk hozzá, majd sörben átpároljuk. A vöröshagymát nagyobb kockára felvágjuk, és megpirítjuk A gombafejeket megsütjük parázson. Alufóliát vágunk kb 30 centis darabokat amiket kikenünk olajjal, ráhelyezzük a sonkaszeleteket, a tarját, a megpirított hagymát, végül a gombafejet. Az alufóliákat becsomagoljuk úgy, hogy batyuformát vegyen fel, és 10 percre visszahelyezzük a parázsba

Elkészítési idő: 60 perc

A receptet beküldte: varbóc

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Kürtős kalács parázson » Vese parázson » Almás sült csirke » Kijevi csirkemell
» Sajtos csülökmetélt » Rántott sertésmáj » Spenótos pulyka rolád » Részeges nyúlfilé
» Sertésmáj gombával » Sörös mézben sült csülök » Olaszos göngyölt fasírt » "Ezersziget" csirke
» Majorannás aprópecsenye » Tavaszi rakottas » Kelkáposztás csirkemell » Sajtos rakott karaj


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.