Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Majonézes cékla recept

Kategória:
 Saláták, öntetek

Hozzávalók:
1 kg cékla
1,5 dl majonéz
1 joghurt
só bors cukor
1 tk ecetes torma

Elkészítés:
A megtisztított céklát apró kockákra vágod. Egy kis edénybe annyi sós vízbe teszel, hogy ellepje és félpuhára főzöd.Leszűröd. HA kihűlt akkor a majonézből, sóból, borsból, tormából öntetek készítesz és összekevered. Köretként és hidegtálakhoz is megállja a helyét!

Elkészítési idő: 90 perc

A receptet beküldte: Kátya99

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Hagymás céklasaláta » Lengyel hideg céklaleves » Céklaleves túrógaluskával » Burgonyasaláta majonézesen
» Céklás dresszing » Majonézes virsli saláta » Majonézes tojásmártogató » Majonézes gombasaláta.
» Töltött cékla » Majonézes káposztasaláta » Almás céklasaláta » Sültcéklás savanyúkáposzta
» Céklás-csokis piskóta » Céklás ropogós » Céklás rizottó » Céklalé


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.