Tutireceptek.hu fejléc

Majonézes cékla recept

Kategória:
 Saláták, öntetek

Hozzávalók:
1 kg cékla
1,5 dl majonéz
1 joghurt
só bors cukor
1 tk ecetes torma

Elkészítés:
A megtisztított céklát apró kockákra vágod. Egy kis edénybe annyi sós vízbe teszel, hogy ellepje és félpuhára főzöd.Leszűröd. HA kihűlt akkor a majonézből, sóból, borsból, tormából öntetek készítesz és összekevered. Köretként és hidegtálakhoz is megállja a helyét!

Elkészítési idő: 90 perc

A receptet beküldte: Kátya99

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Cékla ital » Reform céklaleves » Majonézes kagylósaláta » Gyümölcsös céklasaláta
» Lazac céklakörettel » Kefíres céklaleves » Majonézes ráksaláta » Nyers céklasaláta
» Céklafőzelék » Anna Cékla Salátája » Majonézes káposztasaláta » Finom céklakrém
» Majonézes őszi saláta » Rántott cékla sajtszósszal » Csirkemájjal töltött cékla » Sütőtökös cékla köret


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.