Tutireceptek.hu fejléc

Majonézes cékla recept

Kategória:
 Saláták, öntetek

Hozzávalók:
1 kg cékla
1,5 dl majonéz
1 joghurt
só bors cukor
1 tk ecetes torma

Elkészítés:
A megtisztított céklát apró kockákra vágod. Egy kis edénybe annyi sós vízbe teszel, hogy ellepje és félpuhára főzöd.Leszűröd. HA kihűlt akkor a majonézből, sóból, borsból, tormából öntetek készítesz és összekevered. Köretként és hidegtálakhoz is megállja a helyét!

Elkészítési idő: 90 perc

A receptet beküldte: Kátya99

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Céklás heringsaláta » Céklás-diós saláta » Zöldséges céklaleves » Céklás savanyú káposzta
» Majonézes cukkínisaláta » Céklapuding » Töltött cékla » Céklás halsaláta
» Céklaturmix » Céklafőzelék csirkemellel » Céklás vagdalt » Majonézes tészta
» Majonézes halsaláta » Céklás szendvicskrém » Rukkolás céklasaláta » Majonézes riszsaláta


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.