Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Céklás vagdalt recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
40 dkg sovány sertéslapocka
2 fej vöröshagyma
1 csésze céklasaláta
1-1 dl tejföl és tejszín
2 evőkanál olaj
só, törött bors
finomra vágott petrezselyemzöld

Elkészítés:
A húst apró kockákra vágom. A cékla levét leszűröm, és a céklát akkora kockákra vágom, mint a húst. A hagymát finomra aprítom.
A felforrósított olajon üvegesre párolom a hagymát, ráteszem a húst és együtt pirítom tovább. Ha a hús mindenhol megfehéredett, ráöntök egy pohár vizet, sózom, borsozom, s fedő alatt 20 percig párolom. Ha már majdnem puha, hozzáadom a céklát és készre párolom. Végül belekeverem a tejfölt és a tejszínt, s összeforralom, Tálaláskor meghintem a petrezselyemzölddel.

Tanácsok:
Főtt burgonya illik hozzá.


A receptet beküldte: syria


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gombás vagdalt » Csokoládés-céklás sütemény » Céklás-csokis piskóta » Mexikói vagdalt
» Gombás csirkevagdalt » Vagdalt -hal- hús egyben » Vagdalt hús tésztában » Libamell vagdalt
» Stefánia vagdalt » Vagdalt » Sültcéklás savanyúkáposzta » Sonkás vagdalthús
» Májvagdalt » Céklasaláta főtt céklából » Almás vagdalt » Csirkemell vagdalt


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.