Tutireceptek.hu fejléc

Majonézes fokhagyma recept

Kategória:
 Saláták, öntetek

Hozzávalók:
2 dl majonéz, 2 dl tejföl, kevés mustár, csípõs paprika, törött bors és só ízlés szerint, 5 gerezd fokhagyma

Elkészítés:
A fokhagymát megtisztítjuk, fokhagymaprésen átnyomjuk, jól megsózzuk, és 15 percig állni hagyjuk. A majonézbe minden hozzávalót belekeverünk a fokhagymával együtt, majd jól zárható edényben hûtõszekrényben érleljük legalább egy napig. Ha csak tálalás elõtt keverjük bele a tejfölt, akkor akár egy hétig is fogyasztható

Elkészítési idő: 10 perc

A receptet beküldte: elvira1

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Fokhagymás camembert-leves » Majonezes rizs salata » Fokhagymás hátszín » Fokhagymás vadlibamell
» Fokhagymás sertésmáj 2 » Fokhagymás, tepsis csülök » Fokhagymás libacomb » Fokhagymás diós pogácsa
» Fokhagymás sertésmáj » Majonézes riszsaláta » fokhagymás sült karaj » Fokhagymamártás
» Fokhagymás-fűszeres lazac » Fokhagyma-krémleves » Sajtos fokhagymaleves » Fokhagymás répasaláta


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.