Tutireceptek.hu fejléc

Majonézes fokhagyma recept

Kategória:
 Saláták, öntetek

Hozzávalók:
2 dl majonéz, 2 dl tejföl, kevés mustár, csípõs paprika, törött bors és só ízlés szerint, 5 gerezd fokhagyma

Elkészítés:
A fokhagymát megtisztítjuk, fokhagymaprésen átnyomjuk, jól megsózzuk, és 15 percig állni hagyjuk. A majonézbe minden hozzávalót belekeverünk a fokhagymával együtt, majd jól zárható edényben hûtõszekrényben érleljük legalább egy napig. Ha csak tálalás elõtt keverjük bele a tejfölt, akkor akár egy hétig is fogyasztható

Elkészítési idő: 10 perc

A receptet beküldte: elvira1

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Fokhagyma "likőr" » Fokhagymás busa » Fokhagymakrémleves » Majonézes túrókrém
» Fokhagymás sült lapocka » Fokhagymaszósz » Majonézes párizsi » Sonkás-fokhagymás tészta
» Finom fokhagymakrém leves » Fokhagymás kapros krémsajt » Majonézes tojássaláta » Majonézes cérnametéltsalát
» Fokhagymás, kapros uborka » Fokhagymamártás » Fokhagymás rák » Fokhagymás ízesítő


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.