Tutireceptek.hu fejléc

Fokhagymás sertésmáj 2 recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
60 dkg sertésmáj
1 fej fokhagyma
2 dl tej

olaj a kisütéshez

Elkészítés:
A megmosott májat 1-2 órára tejbe áztatjuk, majd kivesszük, szárazra töröljük, és a szokásosnál vastagabb szeletekre vágjuk.
Ezután a májszeletek közepébe
"zsebet" vágunk, beletöltjük az összezúzott fokhagymákat, és meleg olajban átsütjük a májszeletek mindkét oldalát.
Sütés után sózzuk meg.


A receptet beküldte: Hmv.

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Fokhagymás csirkemell » Borzas sertésmáj » Fokhagymás csirkemáj sütve » Fokhagymás amúr
» Fokhagymaszósz » Fokhagymás pogácsa » Fokhagymás ecetes szilva » Fokhagymás sült hal
» Fokhagymás omlett gombával » Fokhagymás karaj II. » Fokhagymás sült krumpli » Fokhagymás vaddisznótokány
» Fokhagymás süllő » Fokhagymás ceruzabab » Sonkás-fokhagymás tészta » Fokhagymás pizzakenyér


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.