Tutireceptek.hu fejléc

Fokhagymás libacomb recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
4 db libacomb
30 dkg póréhagyma
10 dkg gyöngyhagyma konzerv
4 gerezd fokhagyma
1 cs.zöldpetrezselyem
30 dkg paradicsompaprika
25 dkg zöldbab konzerv
2 dkg zsír

majorannaA libacombokat sózzuk,fokhagymával betüzdeljük,majorannával bedörzsöljük ,forró olvasztott zsírralmeglocsoljuk közepesen meleg sütőben megsütjük.ha kívül barnára pirult,de még nem puha alufóliával letakarva sütjük tovább.(kb 1 óra).
A megsült hús alatt összegyűlt zsíron külön serpenyőbe karikára vágott póréhagymát pirítunk.Levétől lecsurgatott gyöngyhagymát,,szeletelt paradicsompaprikát,finomra vágott petrezselyem zöldet adunk hozzá,néhány perc pirítás után a zöldbabot is hozzátesszük.Rövid párolás után az elkészült ragut a sült libacombra halmozva tálaljuk.

Elkészítés:
A libacombokat sózzuk,fokhagymával betüzdeljük,majorannával bedörzsöljük ,forró olvasztott zsírral meglocsoljuk közepesen meleg sütőben megsütjük.
Ha kívül barnára pirult,de még nem puha alufóliával letakarva sütjük tovább.(kb 1 óra).
A megsült hús alatt összegyűlt zsíron külön serpenyőbe karikára vágott póréhagymát pirítunk.Levétől lecsurgatott gyöngyhagymát,,szeletelt paradicsompaprikát,finomra vágott petrezselyem zöldet adunk hozzá,néhány perc pirítás után a zöldbabot is hozzátesszük.Rövid párolás után az elkészült ragut a sült libacombra halmozva tálaljuk.


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Fokhagymás rák » Fokhagymás sült oldalas » Brokkoli fokhagymás vajban » Fokhagymás padlizsán
» Libacomb 4 személyre » Vadas libacomb » Fokhagymás ecetes szilva » Fokhagymás csirkemáj sütve
» Fokhagymás hal » Fokhagymás masni » Fokhagymás, kapros uborka » Fokhagymás amúr
» Fokhagymás sült lapocka » Fokhagymás rántott hús » Göngyölt fokhagymás csülök » Fokhagymás karaj


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.