| Fokhagymás libacomb receptHúsételek Hozzávalók: 4 db libacomb 30 dkg póréhagyma 10 dkg gyöngyhagyma konzerv 4 gerezd fokhagyma 1 cs.zöldpetrezselyem 30 dkg paradicsompaprika 25 dkg zöldbab konzerv 2 dkg zsír só majorannaA libacombokat sózzuk,fokhagymával betüzdeljük,majorannával bedörzsöljük ,forró olvasztott zsírralmeglocsoljuk közepesen meleg sütőben megsütjük.ha kívül barnára pirult,de még nem puha alufóliával letakarva sütjük tovább.(kb 1 óra). A megsült hús alatt összegyűlt zsíron külön serpenyőbe karikára vágott póréhagymát pirítunk.Levétől lecsurgatott gyöngyhagymát,,szeletelt paradicsompaprikát,finomra vágott petrezselyem zöldet adunk hozzá,néhány perc pirítás után a zöldbabot is hozzátesszük.Rövid párolás után az elkészült ragut a sült libacombra halmozva tálaljuk. Elkészítés: A libacombokat sózzuk,fokhagymával betüzdeljük,majorannával bedörzsöljük ,forró olvasztott zsírral meglocsoljuk közepesen meleg sütőben megsütjük. Ha kívül barnára pirult,de még nem puha alufóliával letakarva sütjük tovább.(kb 1 óra). A megsült hús alatt összegyűlt zsíron külön serpenyőbe karikára vágott póréhagymát pirítunk.Levétől lecsurgatott gyöngyhagymát,,szeletelt paradicsompaprikát,finomra vágott petrezselyem zöldet adunk hozzá,néhány perc pirítás után a zöldbabot is hozzátesszük.Rövid párolás után az elkészült ragut a sült libacombra halmozva tálaljuk. A receptet beküldte: ronka Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |