Tutireceptek.hu fejléc

Majonézes krumpli recept

Kategória:
 Köretek

Hozzávalók:
1 kg krumpli héjastól megfözve
2-3 lila hagyma
ecetes salátalé
bors
majonéz

Elkészítés:
Amig a krumpli fő elkészitjük a saláta levet,és vékony karikára vágjuk a hagymát.A krumplit megpucolva, még melegen vékony karikára vágjuk,és a hagymával rétegezve egy tálba rakjuk.Ráöntjük a borssal izesitett saláta levet.Hütőben vagy hideg hagyjuk összeérni.Tálalás elött lecsöpögtetjük a felhasználandó mennyiséget,és összekeverjük a majonézzel.

Tanácsok:
Azért jobb igy elkésziteni,mert a krumpli nem lesz száraz,sokkal jobb izű lesz igy,és nem szivja magába a majonézt.Fasirt,rántott hal,rántott hús,rántott csirke mellé finom.Meg csak úgy üresen is.Ja és sokkal jobb ize van a krumplinak,ha héjában fözzük.


A receptet beküldte: smudlaagi54


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Savanyú krumplifőzelék » Csirkenyárs krumpliágyon » Rakott krumpli » Fott krumplikugli másmódon
» Ropogós krumpligombóc » Csoda krumpli » Majonézes kagylósaláta » Mediterrán krumplisaláta
» Krumpli "pizza" » Német krumpliskolbász » Krumpliágyon sült gomba » Virslis krumplisaláta
» Magyaros tepsis krumpli * » Rakott krumpli vega módra » Krumpli fasírt » Töltött krumplifánk


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.