Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Mandulás forralt bor recept

Kategória:
 Italok, koktélok

Hozzávalók:
2 l bor
1 rúd fahéj
1 rúd vanília
1 csipet szegfűszeg
20 dkg cukor
1 dl mandula likőr

Elkészítés:
A bort melegítsük fel, de ne hagyjuk forrni!
Adjuk hozzá a többi alapanyagot: a cukrot, a fűszereket, illetve a likőrt.
Hagyjuk állni pár percig, majd szűrjük le, és úgy kínáljuk.


A receptet beküldte: ronka

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gyümölcsös forralt bor » Mandulás tejberizs » Mandulás csokis kocka » Mandulás Zeller
» Mandulás kocka (Zöld süti) » Csirke mandulás bundában » Mandulás rántott cukkini » Mandulás rántott hal
» Manduláskrém » Mandulás gyümölcstorta » Egyszerű mandulás szelet » Mandulás epertorta
» Mandulás tonhal » Mandulás-mákos szelet » Mandulás máglyarakás » Gyergyói mandulás patkó


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.