Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Mandulás forralt bor recept

Kategória:
 Italok, koktélok

Hozzávalók:
2 l bor
1 rúd fahéj
1 rúd vanília
1 csipet szegfűszeg
20 dkg cukor
1 dl mandula likőr

Elkészítés:
A bort melegítsük fel, de ne hagyjuk forrni!
Adjuk hozzá a többi alapanyagot: a cukrot, a fűszereket, illetve a likőrt.
Hagyjuk állni pár percig, majd szűrjük le, és úgy kínáljuk.


A receptet beküldte: ronka

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Mandulás-csokis keksz » Forralt bor (csípős ) » Mandulás tonhal » Mandulás süti
» Mandulás-Almás Lepény » Mandulás csokifelfújt » Mandulás gyümölcstorta » Zabpelyhes-mandulás cookie
» Mandulás zellerkrém » Mandulás fokhagymaleves » Mélysütött mandulás csirke » Mandulás kenyér
» Mandulás rántott hal » Mandulás kekszes » Mandulás kuglóf » Mandulás kekszes finomság


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.