Tutireceptek.hu fejléc

Mandulás forralt bor recept

Kategória:
 Italok, koktélok

Hozzávalók:
2 l bor
1 rúd fahéj
1 rúd vanília
1 csipet szegfűszeg
20 dkg cukor
1 dl mandula likőr

Elkészítés:
A bort melegítsük fel, de ne hagyjuk forrni!
Adjuk hozzá a többi alapanyagot: a cukrot, a fűszereket, illetve a likőrt.
Hagyjuk állni pár percig, majd szűrjük le, és úgy kínáljuk.


A receptet beküldte: ronka

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Mandulás-csokis keksz » Mandulás csirkemell » Mandulás tofu » Mandulás csokigolyó
» Mandulás-epres palacsinta » Zöldborsós-mandulás rizs » Mandulás mézes » Mandulás csirke
» Zabpelyhes-mandulás cookie » Mandulás datolyatorta » Mandulás tallér » Ütős forralt bor
» Gyümölcsös forralt bor » Mandulás mézeskocka » Mandulás cseresznyefelfújt » Csokoládés mandulás keksz


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.