Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Mandulás forralt bor recept

Kategória:
 Italok, koktélok

Hozzávalók:
2 l bor
1 rúd fahéj
1 rúd vanília
1 csipet szegfűszeg
20 dkg cukor
1 dl mandula likőr

Elkészítés:
A bort melegítsük fel, de ne hagyjuk forrni!
Adjuk hozzá a többi alapanyagot: a cukrot, a fűszereket, illetve a likőrt.
Hagyjuk állni pár percig, majd szűrjük le, és úgy kínáljuk.


A receptet beküldte: ronka

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Citromos mandulás hal » Mandulás máglyarakás » Manduláskrém » Mandulás banánkenyér
» Mandulás álom » Gyergyói mandulás patkó » Csokoládés mandulás keksz » Mandulás-mazsolás sütemény
» Mandulás rántott cukkini » Egyszerű mandulás szelet » Mandulás zellerkrém » Cukkinis-mandulás pite
» Mandulás csokoládéhab » Mandulás kuglóf » Ütős forralt bor » Mandulás dara


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.