Tutireceptek.hu fejléc

Marcsa pogácsa recept

Kategória:
 Nassok, sós finomságok

Hozzávalók:
50dkg túró,
20dkg liszt,
3 tojás,
3 evő kanál cukor,
1 1/2 tasak vaníliás cukor,
1 mokkáskanálnyi só,
2dl langyos tej.

Elkészítés:
A túrót a liszttel,két egész tojással és egy sárgájával,a tejjel,a sóval és a cukorral,a vaníliás cukorral jól összedolgozom.Deszkán ujjnyi vastagra kinyújtom,és pogácsa nagyságúra kiszaggatom.Vékonyan kizsírozott tepsibe teszem,a maradék tojásfehérjével megkenem a tetejét.Előmelegített sütőben fél óráig sütöm.


A receptet beküldte: mixy 12


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gyergyói tepertős pogácsa » Sós pogácsa » Teapogácsa » Tejfölös-vajas pogácsa
» Töpörtyűs pogácsa » Házitündér sajtos pogácsa » Sajtos pogácsa Erzsi módra » Tepertős pogácsa kefírrel
» Túrós sajtos pogácsa » Ízes juhtúrós pogácsa » Mustáros-szezámos pogácsa » Töltött sajtos pogácsa
» Töltött ropogós pogácsák » Walesi húspogácsák » Koktél pogácsa (Update3) » Gombás fasírtpogácsa


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.