Tutireceptek.hu fejléc

Matróztál recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
60-70 dkg csirkemell filé, 2 fej vöröshagyma 20 dkg paradicsom,50 dkg zöldpaprika vagy konzervlecsó, 6 db tojás 1 dl tejföl, 1-1,5 kg burgonya, majoránna, fekete bors, só, grill fűszerkeverék

Elkészítés:
A hagymát apróra vágjuk, kevés olajon megpároljuk, hozzáadjuk a csíkokra vágott húst, fűszerezzük, kevés vízzel puhára főzzük. Az elkészített, vagy a konzerv lecsót hozzáadjuk és pár percig, még főzzük. Közben elkészítjük a sült krumplit, lapos tepsiben vagy tűzálló tálban egyenletesen elterítjük, a lecsós csirkét a tetejére öntjük. A tojásokból és a tejfölből omlettet készítünk (vigyázva arra, hogy lehetőleg egyben maradjon). Az elkészített omlett "lepénnyel" az egészet beborítjuk, néhány percre előmelegített sütőbe tesszük, azután tálaljuk. Nagyon kiadós, és sütőben újramelegítve még finomabb! Jó étvágyat!


A receptet beküldte: danya

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sajtos karaj tepsiben » Húsos káposzta » Cukkinis pulykafsírt » Colában sült csirkeszárny
» Fehérboros tűzdelt pulykasült » Mángoldos töltött csirkecomb » Tüzes pecsenye » Almás vagdalthús.
» Pulykaropogós » Mézes-almás sült sertéscomb » Pizzás csirke » Rántott töltött máj
» Csikós tokány » Vese parázson » Tatár bifsztek » Tepsiben sült fűszeres karaj


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.