Tutireceptek.hu fejléc

Vese parázson recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
4 sertésvese,
olaj,
őrölt feketebors,
só.

Elkészítés:
A veséket hosszában elfelezem, megtisztítom (kéregállomány és velőállomány kivágása), majd vízben egy órát áztatom.
Utána lecsepegtetem és szárazra törlöm.
Olajjal beecsetelem és megszórom őrölt borssal.
Faszénparázs felett mindkét oldalt grillezem, sózom és forrón tálalom.


A receptet beküldte: badonyimariaeva

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Kürtős kalács parázson » Betyárbatyu parázson » Dióval rántott csirkemell » Petrezselymes sertésszelet
» Banános-baconos csirkemell » Királyhalom » Temesvári sertésragu » Rókagombás rizses hús
» Rakott csirkemell gombával » Ropogós sertésoldalas » Édes-savanyú kacsamell » Csülök pékné módra
» Tejfeles tepsis pulykamell » Citromos rántott szelet » Eredeti bécsi szelet » Aszpikos nyelv


Minden jog fenntartva © 2023, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.