Tutireceptek.hu fejléc

Vese parázson recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
4 sertésvese,
olaj,
őrölt feketebors,
só.

Elkészítés:
A veséket hosszában elfelezem, megtisztítom (kéregállomány és velőállomány kivágása), majd vízben egy órát áztatom.
Utána lecsepegtetem és szárazra törlöm.
Olajjal beecsetelem és megszórom őrölt borssal.
Faszénparázs felett mindkét oldalt grillezem, sózom és forrón tálalom.


A receptet beküldte: badonyimariaeva

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Kürtős kalács parázson » Betyárbatyu parázson » Rántott hús extra » Paradicsomos báránysült
» Sárgarépás vagdalt » Cigánypörkölt » Töltött tök szalonnán » Libacomb fokhagymásan
» Tócsniba sült csírke » Csirkemell sajtmártással » Sült hús ananásszal » Rókagombás őzpörkölt
» Bajor sült » Pulykás finomság » Aludttejes tökkáposzta » Fasírt paleo módon


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.