Tutireceptek.hu fejléc

Vese parázson recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
4 sertésvese,
olaj,
őrölt feketebors,
só.

Elkészítés:
A veséket hosszában elfelezem, megtisztítom (kéregállomány és velőállomány kivágása), majd vízben egy órát áztatom.
Utána lecsepegtetem és szárazra törlöm.
Olajjal beecsetelem és megszórom őrölt borssal.
Faszénparázs felett mindkét oldalt grillezem, sózom és forrón tálalom.


A receptet beküldte: badonyimariaeva

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Betyárbatyu parázson » Kürtős kalács parázson » Ízletes csirkeszárny » Bárányrakottas
» Zőldborsós párizsiszelet » Kacsasült szőlővel » Hotdog máshogy » Paradicsomos csirke
» Sajtos sonkás bugonya » Gombás csirkemellfilé » Zöldborsós zúzapörkölt » Gyors tepsis sült
» Csirkemell vagdalt » Körtés-kéksajtos csirke » Töltött karaj, másképpen » Hagymás szelet


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.