Tutireceptek.hu fejléc

Vese parázson recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
4 sertésvese,
olaj,
őrölt feketebors,
só.

Elkészítés:
A veséket hosszában elfelezem, megtisztítom (kéregállomány és velőállomány kivágása), majd vízben egy órát áztatom.
Utána lecsepegtetem és szárazra törlöm.
Olajjal beecsetelem és megszórom őrölt borssal.
Faszénparázs felett mindkét oldalt grillezem, sózom és forrón tálalom.


A receptet beküldte: badonyimariaeva

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Kürtős kalács parázson » Betyárbatyu parázson » Gyors currys csirke » Tejszínes sajtos hús
» Rozmaringos pecsenye » Hamis vadas csirkemell » Velővel töltött csirke » Finom csirkecomb
» Gyros otthon » Töltött pulykatekercsek » Furfangos pulykamell » Szárnyaspástétom
» Csirke zezsua módra » Körömpörkölt egyszerűen » Lasagne - Sylvia81 módra » Ropogós csirkemellfalatok


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.