Tutireceptek.hu fejléc

Vese parázson recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
4 sertésvese,
olaj,
őrölt feketebors,
só.

Elkészítés:
A veséket hosszában elfelezem, megtisztítom (kéregállomány és velőállomány kivágása), majd vízben egy órát áztatom.
Utána lecsepegtetem és szárazra törlöm.
Olajjal beecsetelem és megszórom őrölt borssal.
Faszénparázs felett mindkét oldalt grillezem, sózom és forrón tálalom.


A receptet beküldte: badonyimariaeva

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Kürtős kalács parázson » Betyárbatyu parázson » Tejfölös csirkemell » Székely sertéscsülök
» Csirke, gyömbéres körtével » Kacsamell grillezve » Édes mézes csirke » Hagymás-őszibarackos karaj
» Sajtos-tejszínes kotlett » Gyros tál arany módra » Kímélő kocsonya csülökkel » Cukkinis currys csirke
» Pulykaragu másmódon » Szaftos sertésoldalas » Zamatos csirkemáj » Kacsasült szőlővel


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.