Tutireceptek.hu fejléc

Meggy-marcipán praliné recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
100 g szárított meggy
2 ek rózsavíz
1 ek természetes rumaroma
100 g darált mandula

Elkészítés:
Keverje össze a meggyet a rózsavízzel és a rumaromával, majd hagyja egy órán át pihenni, végül pürésítse mixerrel, adja hozzá a mandulát és gyúrja össze. Formáljon belőle golyókat és hagyja egy éjszakán át száradni. Vonja be a forró vízgőzben meg olvasztott csokoládéval, majd hagyja ki hűlni, és forgassa bele a kókuszreszelékbe. Egy éjszakányi száradás után tegye bele a papírkosárkákba.

Tanácsok:
200 g fehér csokoládé kókuszreszelék
20 pralinés papír

Elkészítési idő: 1 perc

A receptet beküldte: madar6@freemail.hu


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Pralinék » Szőlős-diós praliné » Praliné » Bábel tornya
» Mákos bögrés sütemény » Eper-rebarbara dzsem » Kijevi torta » Hólabda 2.
» Velencei tésztafánk » Epres piskóta » Fahéjas torta » Csokis Jaffa torta
» Sziruppal öntözött rózsa » Meggyes-Csokis lepény » Mézes francia krémes » Smunciszelet


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.