Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Meggy-marcipán praliné recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
100 g szárított meggy
2 ek rózsavíz
1 ek természetes rumaroma
100 g darált mandula

Elkészítés:
Keverje össze a meggyet a rózsavízzel és a rumaromával, majd hagyja egy órán át pihenni, végül pürésítse mixerrel, adja hozzá a mandulát és gyúrja össze. Formáljon belőle golyókat és hagyja egy éjszakán át száradni. Vonja be a forró vízgőzben meg olvasztott csokoládéval, majd hagyja ki hűlni, és forgassa bele a kókuszreszelékbe. Egy éjszakányi száradás után tegye bele a papírkosárkákba.

Tanácsok:
200 g fehér csokoládé kókuszreszelék
20 pralinés papír

Elkészítési idő: 1 perc

A receptet beküldte: madar6@freemail.hu


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Praliné » Pralinék » Szőlős-diós praliné » Belül folyós csokis muffin
» Alma fészekben » Diós tekercsek » Női szeszély 2. » Bögrés kókuszos süti
» Lúdláb torta. » Körtés áfonyás sütemény » Görög jegeskávé » Havas háztető 2
» Habos almás fincsi süti » Francia körtés lepény » Csokoládés, túrós muffin » Túró kocka


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.