Tutireceptek.hu fejléc

Francia krémsajt házilag recept

Kategória:
 Szendvicsek, szendvicskrémek

Hozzávalók:
20 dkg juhtúró
10 dkg krémsajt
10 dkg ráma margarin
4-5 gerezd zúzott fokhagyma
1-1 csokorapróra vágott:metélőhagyma
kapor
petrezselyem
só ,bors

Elkészítés:
A hozzávalókat villával alaposan összedolgozzuk és vizes kézzel kis golyókat formázunk.
Belehempergetjük az apróra vágott zöld fűszer keverékébe vagy a durvára darált borsba.Tálra tesszük egy sor borsos egy sor zöldséges golyót .
Tálalásig alaposan behűtjük.Közvetlen tálalás előtt minden sajtgolyóga 1-1 ropit szúrunk ,hogy azzal megfogva vehessük ki a sajtunkat.


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Házi francia krémes! » Juhsajt házilag » Az én francia krémesem » Francia habos sütemény
» Francia pirítós » Krémsajtos sütemény » Franciás csirke » Töltött franciakenyér
» Francia krumpli » „Francia" puszedli » Baileys házilag » Krémsajtos rúd
» Chokito házilag » Francia póréhagymaleves » Paszuly konzerv házilag » Diós bonbon házilag


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.